Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
劉建華(2)
Liu Jian-Hua (2)
 
Filmography (2004-2018)
 
  監製 (2 films)
    神通鄉巴佬 (2012)    
    遇見下一個你 (2017)    
  製片 (9 films)
    飛鷹 (2004)    
    江山美人 (2008)    
    神探·李奧 (2010)    
    武術 (2011)    
    四大名捕 (2012)    
    搞定岳父大人 (2012)    
    四大名捕2 (2012)    
    四大名捕大結局 (2014)    
    誘狼 (2015)    
  導演 (1 film)
    遇見下一個你 (2017)    
  演員 (1 film)
    搞定岳父大人 (2012)    
  製片主任 (2 films)
    不再讓你孤單 (2011)    
    低壓槽 (2018)    
  策劃 (1 film)
    扎西1935 (2012)    
  出品人 (1 film)
    遇見下一個你 (2017)