Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
劉雅英
Lau Nga-Ying  ♀





 
Filmography (1973-1983)
 
  演員 (32 films)
    女集中營 (1973)    
    少年與少婦 (1974)    
    鬼馬小天使 (1974)    
    慾魔 (1974)    
    奪命刺客 (1974)    
    大老千 (1975)    
    古之色狼 (1975)    
    扭計祖宗陳夢吉 (1975)    
    傾國傾城 (1975)    
    你係得既 (1976)    
    賣身 (1976)    
    大懵成 (1976)    
    狐天狐地 (1976)    
    香港艾曼妞 (1977) ... 小鳳
    應召名冊 (1977)    
    激殺!邪道拳 (1977)    
    紅樓春夢 (1977)    
    戇哥哥 (1977)    
    出術 (1977)    
    烏龍Q王 (1977) ... 芬妮
    人鬼蛇狐大決鬥 (1978)    
    霹靂殺手 (1978)    
    色慾殺人王 (1978)    
    蛇鶴八步 (1978)    
    著錯草鞋走錯路 (1979)    
    滿宮春 (1979)    
    不夜城 (1980)    
    籠裡雞 (1980)    
    阿燦正傳 (1980)    
    碟仙 (1980) ... 大樓住戶
    伙頭小子 (1982)    
    田雞過河 (1983)