Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
劉雅英
Lau Nga-Ying  ♀





 
Filmography (1973-1983)
 
  演員 (32 films)
    女集中營 (1973)    
    奪命刺客 (1974)    
    少年與少婦 (1974)    
    鬼馬小天使 (1974)    
    慾魔 (1974)    
    扭計祖宗陳夢吉 (1975)    
    傾國傾城 (1975)    
    大老千 (1975)    
    古之色狼 (1975)    
    狐天狐地 (1976)    
    你係得既 (1976)    
    賣身 (1976)    
    大懵成 (1976)    
    出術 (1977)    
    烏龍Q王 (1977) ... 芬妮
    香港艾曼妞 (1977) ... 小鳳
    應召名冊 (1977)    
    激殺!邪道拳 (1977)    
    紅樓春夢 (1977)    
    戇哥哥 (1977)    
    蛇鶴八步 (1978)    
    人鬼蛇狐大決鬥 (1978)    
    霹靂殺手 (1978)    
    色慾殺人王 (1978)    
    滿宮春 (1979)    
    著錯草鞋走錯路 (1979)    
    阿燦正傳 (1980)    
    碟仙 (1980) ... 大樓住戶
    不夜城 (1980)    
    籠裡雞 (1980)    
    伙頭小子 (1982)    
    田雞過河 (1983)