Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
劉家輝(1)
Gordon Liu Chia-Hui  ♂
Aliases:  劉家兄弟





 
Filmography (1973-2012)
 
  動作設計 (4 films)
    殺出重圍 (1978)    
    猛虎發火 (1989)    
    暴劫柔情 (1994)    
    伙頭大將軍 (1997)    
  監製 (1 film)
    妙探孖寶 (1985)    
  導演 (2 films)
    殺出重圍 (1978)    
    少林與武當 (1983)    
  演員 (100 films)
    潮州怒漢 (1973)    
    少林五祖 (1974)    
    洪拳與詠春 (1974) ... 何振剛
    色慾和尚 (1975)    
    馬哥波羅 (1975) ... 阿不拉花
    八道樓子 (1976) ... 偽蒙軍
    八國聯軍 (1976) ... 義和團團眾
    陸阿采與黃飛鴻 (1976) ... 黃飛鴻
    功夫小子 (1977)    
    洪熙官 (1977)    
    殺出重圍 (1978)    
    螳螂 (1978) ... 武僧
    中華丈夫 (1978) ... 何濤
    少林卅六房 (1978) ... 劉裕德/三德
    茅山殭屍拳 (1979)    
    爛頭何 (1979) ... 勤親王
    一膽二力三功夫 (1979)    
    洪文定三破白蓮教 (1980) ... 洪文定
    少林搭棚大師 (1980) ... 周仁傑
    破戒大師 (1980)    
    龍虎小英雄 (1981)    
    少林醉八拳 (1981)    
    長輩 (1981)    
    武館 (1981) ... 黃飛鴻
    大兄出道 (1981)    
    少林真英雄 (1982)    
    十八般武藝 (1982)    
    搏盡 (1982)    
    八十二家房客 (1982) ... 的士輝
    御貓三戲錦毛鼠 (1982)    
    掌門人 (1983)    
    少林與武當 (1983)    
    鹿鼎記 (1983) ... 康熙
    五郎八卦棍 (1984) ... 楊五郎
    妙探孖寶 (1985)    
    少年蘇乞兒 (1985)    
    霹靂十傑 (1985) ... 三德和尚
    弟子也瘋狂 (1985)    
    國父孫中山與開國英雄 (1986) ... 史堅如
    烈血風雲 (1988) ... 輝
    老虎出更 (1988) ... 阿輝
    火爆行動 (1989) ... 警察
    猛鬼舞廳 (1989) ... 勁秋
    殺手蝴蝶夢 (1989)    
    孔雀王子 (1989)    
    龍虎家族 (1989)    
    猛虎發火 (1989)    
    殺手天使 (1989)    
    老虎出更2 (1990) ... 輝少
    富貴兵團 (1990)    
    豪門夜宴 (1991) ... 賓客
    烈火迷情 (1991)    
    驚?十二小時 (1991) ... 黃SIR
    怒火威龍 (1991)    
    雲雨第六感 (1992)    
    獵豹行動 (1992)    
    還看今朝 (1992)    
    黑星風雲 (1992)    
    唐伯虎點秋香 (1993) ... 奪命書生
    黃飛鴻之鐵雞鬥蜈蚣 (1993)    
    走佬威龍 (1993)    
    笑俠楚留香 (1993)    
    少林活寶貝 (1994)    
    花旗少林 (1994) ... 空智大師
    暴劫柔情 (1994)    
    醉拳III (1994) ... 李督軍
    倫文敘老點柳先開 (1994)    
    伙頭大將軍 (1997)    
    破繭少年 (1998)    
    一代梟雄-曹操 (1999)    
    賭王千霸之光棍遇著無皮柴 (1999)    
    上帝之手 (1999) ... 棺材梁
    諸葛孔明 (1999)    
    佈局 (1999)    
    有時跳舞 (2000)    
    少年阿虎 (2003)    
    醉馬騮 (2003) ... 洪一虎
    蛇咒 (2004)    
    少林殭屍 (2004) ... 白道長
    霍元甲之精武真英雄 (2004) ... 霍元甲
    天煞孤星 (2005)    
    情癲大聖 (2005) ... 玉皇大帝
    無敵小子霍元甲 (2005)    
    猛龍 (2005)    
    洪拳嫁詠春 (2006)    
    少林殭屍天極 (2006) ... 白道長(周遊)
    3分鐘先生 (2006) ... 光頭叔叔
    金國民 (2008)    
    狂蟒驚魂 (2008)    
    港香 (2008)    
    蘇乞兒 (2010) ... 白須翁
    全城熱戀 (2010) ... 輝伯
    龍門飛甲 (2011) ... 萬喻樓
    全球熱戀 (2011) ... Johnny爸爸
    大追捕 (2012) ... 龍叔
    浴血東征 (2012)    
    玩命魔術 (2012)    
    畫皮II (2012)    
    絕無退路 (2012)    
    捨身技 (2012)