Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
何宗道
Ho Tsung-Tao  ♂
Aliases:  黎小龍,  何忠道,  하종도





 
Filmography (1972-1985)
 
  導演 (2 films)
    伏擊 (1979)    
    龍的影子 (1981)    
  演員 (38 films)
    惡報 (1972)    
    鐵三角 (1972)    
    翻山虎 (1972)    
    壁虎遊龍 (1972)    
    中國鈇人 (1973)    
    一代猛龍 (1974)    
    大車伕 (1974)    
    廣東好漢 (1974)    
    猛龍征東 (1975)    
    詭計 (1975)    
    新死亡遊戲 (1975)    
    詠春大兄 (1976)    
    詠春截拳 (1976)    
    天皇巨星 (1976)    
    李小龍傳奇 (1976)    
    中原鏢局 (1976)    
    唐山截拳道 (1976)    
    金色太陽 (1976)    
    大圈套 (1977)    
    被迫 (1977) ... 王威龍
    唐山大兄2 (1977)    
    最後精武門 (1977)    
    蛇珠 (1978)    
    大英雄 (1978)    
    威震天南 (1978)    
    不擇手段 (1978)    
    神龍 (1978)    
    撈家撈女撈上撈 (1978)    
    猛男大賊胭脂虎 (1978)    
    匯峰號黃金大風暴 (1979)    
    打出頭 (1979) ... 洪天德
    盲拳鬼手 (1979)    
    截拳鷹爪功 (1979)    
    伏擊 (1979)    
    大教頭與騷娘子 (1979)    
    龍的影子 (1981)    
    神探光頭妹 (1982) ... 大龍
    粉紅色陷阱 (1985)