Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
譚詠麟
Alan Tam Wing-Lun  ♂
Aliases:  譚泳麟,  亞麟,  溫拿樂隊,  亞倫





 
Filmography (1975-2016)
 
  監製 (3 films)
    用愛捉伊人 (1987)    
    開心勿語 (1987)    
    江湖 (2004)    
  演員 (63 films)
    大家樂 (1975) ... 阿倫
    溫拿與教授 (1976)    
    追趕跑跳碰 (1978) ... 梁世華/阿倫
    誤我青春三十年 (1979)    
    結婚三級跳 (1979)    
    忘憂草 (1979)    
    戀愛反斗星 (1980)    
    花伴舞春風 (1980)    
    學生哥 (1980)    
    東追西趕跑跳碰 (1980)    
    假如我是真的 (1981) ... 李小璋
    歡喜冤家 (1981) ... 鍾有成
    溫拿五虎 (1981)    
    佻皮俏冤家 (1981)    
    錯體情 (1981)    
    小生怕怕 (1982) ... 羽模倫
    凶劫 (1982)    
    百分滿點 (1982)    
    難兄難弟 (1982)    
    愛人女神 (1982) ... 姚旗
    神勇女煞星 (1982)    
    冷眼殺機 (1982)    
    陰陽錯 (1983) ... 古志明
    少爺威威 (1983) ... 羅劍郎
    君子好逑 (1984) ... 吳曉輝
    多情種 (1984)    
    四眼仔 (1985) ... 李錦倫
    花仔多情 (1985)    
    恭喜發財 (1985) ... 財神
    八喜臨門 (1986)    
    殺妻二人組 (1986)    
    最佳福星 (1986) ... 狗王倫
    兩公婆八條心 (1986) ... 溫拿五虎
    歌者戀歌 (1986) ... 譚世美
    江湖情 (1987) ... 麥英雄
    用愛捉伊人 (1987) ... Tempo
    Crackdown Mission (1987)    
    龍兄虎弟 (1987) ... 艾楠(Alan)
    愛的逃兵 (1988) ... 高音階
    精裝追女仔之2 (1988) ... 譚詠麟
    龍之家族 (1988) ... 阿倫
    至尊無上 (1989) ... 羅森
    小小小警察 (1989) ... 精神院院長
    至尊計狀元才 (1990) ... 雷力
    富貴兵團 (1990) ... 羅森
    脂粉雙雄 (1990) ... 燒倫
    雙城故事 (1991) ... 阿倫
    豪門夜宴 (1991) ... 阿里巴巴
    驚天12小時 (1991) ... 雷泰
    黃飛鴻笑傳 (1992) ... 黃飛鴻
    廣東五虎之鐵拳無敵孫中山 (1993) ... 渡海輪
    黃飛鴻對黃飛鴻 (1993) ... 黃飛鴻
    麻麻帆帆 (1996) ... 帆帆
    運財智叻星 (1996) ... 玉皇大帝
    最佳拍檔之醉街拍檔 (1997) ... 浩式
    大丈夫 (2003) ... 酒店旅客
    左麟右李之我愛醫家人 (2006) ... 分飾 嬤嬤/鳳父/鳳大哥
    財緣萬歲 (2010) ... 財神總管
    與時尚同居 (2011) ... Alex
    英雄喋血 (2011) ... S鶸
    東成西就2011 (2011) ... 溫拿樂隊
    2013 我愛HK恭囍發財 (2013) ... 宋池雄
    江湖悲劇 (2016)    
  出品人 (3 films)
    女子監獄 (1988)    
    初戀拿喳麵 (2001)    
    江湖 (2004)