Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
丹娜
Dana  ♀
Aliases:  岑淑儀





 
Filmography (1973-1979)
 
  演員 (24 films)
    女集中營 (1973)    
    面具 (1974)    
    傾國傾城 (1975)    
    賊公計小偷才 (1975)    
    的士大佬 (1975)    
    中國超人 (1975)    
    長髮姑娘 (1975)    
    雙星伴月 (1975)    
    古之色狼 (1975)    
    大哥成 (1975)    
    阿牛出獄記 (1975)    
    降頭 (1975)    
    狐天狐地 (1976)    
    騙財騙色 (1976) ... 安娜
    人蛇鼠 (1977)    
    出冊 (1977)    
    俏探女嬌娃 (1977)    
    流氓皇帝 (1977)    
    撈家撈女撈上撈 (1978)    
    猛男大賊胭脂虎 (1978)    
    廟街女強人 (1978)    
    狙擊十三 (1978) ... 麗花
    蛇珠 (1978)    
    灣仔四條女 (1979)