Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
未知邵氏演員(42)
Unknown SB-Actor(42)  ♂





 
Filmography (1969-1982)
 
  演員 (88 films)
    三招了 (1969)    
    神經刀 (1969)    
    新不了情 (1970)    
    春火 (1970)    
    女俠賣人頭 (1970)    
    雙喜臨門 (1970)    
    十二金牌 (1970)    
    冰天俠女 (1971)    
    影子神鞭 (1971)    
    浪子與修女 (1971)    
    仙女下凡 (1972)    
    大殺手 (1972)    
    十四女英豪 (1972)    
    天下第一拳 (1972)    
    群英會 (1972)    
    黑名單 (1972)    
    少奶奶的絲襪 (1972)    
    大軍閥 (1972)    
    小毒龍 (1972)    
    憤怒青年 (1973)    
    桃色經紀 (1973)    
    跆拳震九州 (1973)    
    猛漢 (1973)    
    英雄榜 (1973)    
    聲色犬馬 (1974)    
    大鄉里八面威風 (1974)    
    太極拳 (1974)    
    五大漢 (1974)    
    扭計祖宗陳夢吉 (1975)    
    花飛滿城春 (1975)    
    遊戲人間三百年 (1975)    
    傾國傾城 (1975)    
    港澳傳奇 (1975)    
    惡霸 (1975)    
    拍案驚奇 (1975)    
    大老千 (1975)    
    賊公計小偷才 (1975)    
    大毒后 (1976)    
    瀛台泣血 (1976)    
    密宗聖手 (1976)    
    阿牛發達記 (1976)    
    佛跳牆 (1977)    
    風花雪月 (1977)    
    乾隆下江南 (1977)    
    殘缺 (1978)    
    子曰:食色性也 (1978)    
    倚天屠龍記大結局 (1978)    
    少林卅六房 (1978)    
    乾隆下揚州 (1978)    
    廣東十虎 (1978)    
    五毒 (1978)    
    醉俠蘇乞兒 (1979)    
    倫文敘智鬥柳先開 (1979)    
    毒計 (1979)    
    軍閥趣史 (1979)    
    風流斷劍小小刀 (1979)    
    牆內牆外 (1979)    
    少林英雄榜 (1979)    
    教頭 (1979)    
    佛都有火 (1979)    
    茅山殭屍拳 (1979)    
    圓月彎刀 (1979)    
    廣東十虎與後五虎 (1979)    
    徐老虎與白寡婦 (1980)    
    少林與武當 (1980)    
    第三類打鬥 (1980)    
    乾隆皇與三姑娘 (1980)    
    英雄無淚 (1980)    
    惡爺 (1980)    
    通天老虎 (1980)    
    大殺四方 (1980)    
    通天小子紅槍客 (1980)    
    邪鬥邪 (1980)    
    飛屍 (1981)    
    武館 (1981)    
    阿燦有難 (1981)    
    長輩 (1981)    
    千門八將 (1981)    
    南北獅王 (1981)    
    搏盡 (1982)    
    邪完再邪 (1982)    
    大旗英雄傳 (1982)    
    人皮燈籠 (1982)    
    楚留香之幽靈山莊 (1982)    
    三十年細說從頭 (1982)    
    鬼畫符 (1982)    
    沖宵樓 (1982)    
    小子有種 (1982)