Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
林伊娃
Lam Yi-Wa (1)  ♀
Aliases:  林萍,  林秀峰





 
Filmography (1972-1983)
 
  演員 (34 films)
    蛇國女王 (1972)    
    桃色經紀 (1973)    
    財星高照 (1974)    
    面具 (1974)    
    蜜月追魂 (1974)    
    從地獄夾的女人 (1974)    
    義劫愛神號 (1975)    
    墮落經 (1975)    
    拍案驚奇 (1975)    
    酒吧女郎 (1975)    
    醒目雙星香港淘金記 (1975)    
    捉姦趣事 (1975) ... 井上吉夫人
    巴黎艷遇 (1975)    
    春風吹又生 (1976)    
    風流小子 (1976)    
    毒后秘史 (1976)    
    蛇國女王 (1977)    
    通天老鼠下江南 (1978)    
    奔出江湖路 (1978)    
    金木水火土 (1978)    
    茅山道人 (1979) ... 張五之女
    翡翠狐狸 (1979) ... 蜜蜂兒
    七步迷蹤 (1979)    
    鐵漢遊龍 (1979)    
    色慾與純情 (1979)    
    小李飛刀 (1979)    
    盤古開天地 (1979)    
    碧血冼銀槍 (1979)    
    洪拳與佛掌 (1980)    
    膽搏膽 (1981)    
    狼來了 (1982)    
    追男仔 (1982)    
    風水二十年 (1983)    
    殺過界 (1983)    
  出品人 (2 films)
    茅山道人 (1979)    
    膽搏膽 (1981)