Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
林伊娃
Lam Yi-Wa (1)  ♀
Aliases:  林萍,  林秀峰





 
Filmography (1973-1983)
 
  演員 (32 films)
    桃色經紀 (1973)    
    從地獄夾的女人 (1974)    
    財星高照 (1974)    
    蜜月追魂 (1974)    
    面具 (1974)    
    捉姦趣事 (1975) ... 井上吉夫人
    酒吧女郎 (1975)    
    墮落經 (1975)    
    拍案驚奇 (1975)    
    醒目雙星香港淘金記 (1975)    
    義劫愛神號 (1975)    
    巴黎艷遇 (1975)    
    毒后秘史 (1976)    
    風流小子 (1976)    
    春風吹又生 (1976)    
    通天老鼠下江南 (1978)    
    奔出江湖路 (1978)    
    金木水火土 (1978)    
    小李飛刀 (1979)    
    色慾與純情 (1979)    
    鐵漢遊龍 (1979)    
    盤古開天地 (1979)    
    碧血冼銀槍 (1979)    
    翡翠狐狸 (1979) ... 蜜蜂兒
    茅山道人 (1979) ... 張五之女
    七步迷蹤 (1979)    
    洪拳與佛掌 (1980)    
    膽搏膽 (1981)    
    追男仔 (1982)    
    狼來了 (1982)    
    風水二十年 (1983)    
    殺過界 (1983)    
  出品人 (2 films)
    茅山道人 (1979)    
    膽搏膽 (1981)