Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
林伊娃
Lam Yi-Wa (1)  ♀
Aliases:  林萍,  林秀峰





 
Filmography (1973-1983)
 
  演員 (34 films)
    桃色經紀 (1973)    
    蜜月追魂 (1974)    
    蛇國女王 (1974)    
    面具 (1974)    
    從地獄夾的女人 (1974)    
    巴黎艷遇 (1975)    
    義劫愛神號 (1975)    
    墮落經 (1975)    
    拍案驚奇 (1975)    
    捉姦趣事 (1975) ... 井上吉夫人
    酒吧女郎 (1975)    
    財星高照 (1976)    
    風流小子 (1976)    
    春風吹又生 (1976)    
    毒后秘史 (1976)    
    蛇國女王 (1977)    
    愛純 (1978)    
    通天老鼠下江南 (1978)    
    奔出江湖路 (1978)    
    金木水火土 (1978)    
    碧血冼銀槍 (1979)    
    茅山道人 (1979) ... 張五之女
    翡翠狐狸 (1979)    
    七步迷蹤 (1979)    
    鐵漢遊龍 (1979)    
    色慾與純情 (1979)    
    小李飛刀 (1979)    
    盤古開天地 (1979)    
    洪拳與佛掌 (1980)    
    膽搏膽 (1981)    
    追男仔 (1982)    
    狼來了 (1982)    
    風水二十年 (1983)    
    殺過界 (1983)    
  出品人 (2 films)
    茅山道人 (1979)    
    膽搏膽 (1981)