Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
葉一鳴
Yip Yat-Ming
 
Filmography (1953-1995)
 
  化妝 (95 films)
    金絲雀 (1953)    
    荔鏡緣(上集) (1954)    
    方世玉與胡惠乾 (1955)    
    黃飛鴻火燒大沙頭 (1956)    
    萬花春色 (1956)    
    黃飛鴻天后廟進香 (1956)    
    黃飛鴻大鬧花燈 (1956)    
    黃飛鴻大戰雙門底 (1956)    
    武松血濺獅子樓 (1956)    
    黃飛鴻獨臂鬥五龍 (1956)    
    黃飛鴻義救龍母廟 (1956)    
    黃飛鴻官山大賀壽 (1956)    
    黃飛鴻獅王爭霸 (1957)    
    酒色財氣 (1957)    
    哪宅鬧東海 (1957)    
    司馬相如 (1957)    
    風塵尤物 (1957)    
    柳暗花明 (1958)    
    兩個大老襯 (1959)    
    兒女英雄傳 (1959)    
    猩猩王大鬧天宮 (1959)    
    小俠紅蝴蝶 (1960)    
    倩女幽魂 (1960)    
    雪峰魔女 (1960)    
    猩猩王大戰黃飛鴻 (1960)    
    公寓謀殺案 (1960)    
    黃飛鴻擂台爭霸戰 (1960)    
    鐵臂拳王 (1960)    
    五毒白骨鞭 (1960)    
    黃飛源大破五虎陣 (1961)    
    天山龍鳳劍(上集) (1961)    
    刁蠻女俠(下集) (1961)    
    小孤女 (1961)    
    萬里尋親記 (1961)    
    魔犬追兇 (1961)    
    小紅娘 (1961)    
    活骷髏浴血五仙觀 (1961)    
    小俠紅蝴蝶(下集) (1961)    
    母愛 (1961)    
    苗山白毛女(下集) (1961)    
    飛天小俠 (1961)    
    蘆花河會母 (1961)    
    十載含冤為我郎 (1961)    
    飄零孤鳳 (1962)    
    探花夫婿狀元妻 (1962)    
    梨渦一笑九重冤 (1962)    
    夜夜望娘婦 (1962)    
    富貴榮華第一家 (1962)    
    橫掃江南七霸天 (1962)    
    雙星淚 (1962)    
    浪子雙娃 (1962)    
    乳燕驚魂 (1962)    
    小福星 (1962)    
    雙雄震九洲 (1963)    
    龍虎下江南(上集) (1963)    
    兒女恩仇 (1963)    
    趙五娘 (1963)    
    一劍震江湖 (1963)    
    五諫刁妻 (1963)    
    紅粉金剛 (1963)    
    龍虎震江南(上集) (1964)    
    乖孫 (1964)    
    賣油郎獨佔花魁女 (1964)    
    武林第一劍 (1965)    
    鐵金剛狗場追兇 (1965)    
    月光光 (1965)    
    一劍情 (1966)    
    那個少女不多情 (1967)    
    崑崙三殺手 (1967)    
    金骷髏 (1967)    
    紅花血劍 (1968)    
    毒龍刀 (1968)    
    黃飛鴻拳王爭霸 (1968)    
    黃飛鴻威震五羊城 (1968)    
    如來神掌劈魔平九派 (1968)    
    飛俠小白龍 (1968)    
    武林大決鬥 (1968)    
    黃飛鴻醒獅獨霸梅花樁 (1968)    
    黃飛鴻醉打八金剛 (1968)    
    黃飛鴻巧奪鯊魚青 (1969)    
    殺氣嚴霜 (1969)    
    怒劍狂刀 (1970)    
    聾啞劍 (1971)    
    龍兄虎弟 (1972)    
    怪客 (1973)    
    男子漢 (1973)    
    下南洋 (1974)    
    四二六 (1977)    
    籠裡雞 (1980)    
    烏龍天師招積鬼 (1981)    
    岩晒KEY (1983)    
    車魂 (1983)    
    性本能 (1992)    
    決戰天門 (1993)    
    盲俠之再踏江湖 (1995)