Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
張仲猶 (1)
Chang Chung-Yu  ♂





 
Filmography (1974-1999)
 
  助理指導 (1 film)
    新流星蝴蝶劍 (1993)    
  演員 (92 films)
    擒兇 (1974)    
    重建精武門 (1975)    
    強與狠 (1975)    
    洪拳小子 (1975)    
    金色太陽 (1976)    
    賭命走天涯 (1978)    
    螳螂鬥雞公 (1978)    
    十八羅漢拳 (1978)    
    追獵 (1978)    
    戇頭呆佬笨徒弟 (1978)    
    招積仔打橫行 (1979)    
    上海灘大亨 (1979)    
    衝破功夫城 (1979)    
    豬仔血淚 (1979)    
    錢王、拳王 (1979)    
    乞丐與藝妲 (1979)    
    夢中劍 (1979)    
    師妹出馬 (1980)    
    魔鬼剋星 (1980)    
    遊方和尚 (1980)    
    絕代英雄 (1980)    
    南北腿王 (1980)    
    丐俠七巧功 (1980)    
    搶孤 (1980)    
    紅色女煞星 (1981)    
    烏龍天師招積鬼 (1981)    
    手指拗出 (1981)    
    龍虎雙霸天 (1982)    
    衝破黑漩渦 (1982)    
    紅粉游俠 (1982)    
    紅粉兵團 (1982)    
    色慾狂魔 (1983)    
    抓鬼特攻隊 (1983)    
    三大名捕會京師 (1983)    
    大蛇王 (1984)    
    帶槍過境 (1984)    
    少林廿四溜馬 (1984)    
    粉紅色陷阱 (1985)    
    歡樂龍虎榜 (1986)    
    7小福 (1986)    
    頑皮家族 (1986)    
    跨越時空的小子 (1987)    
    中華戰士 (1987)    
    好小子5-萬能運動員 (1988)    
    勇者無懼 (1988)    
    好小子6-小龍過江 (1989)    
    地下風雲 (1989)    
    阿郎!阿郎! (1990)    
    賭王三虎將 (1990)    
    大哥大續集 (1990)    
    笑傲城巿 (1990)    
    黑道火狐狸 (1990)    
    火燒島 (1990)    
    打通關 (1990)    
    福星威龍 (1991)    
    大頭兵上戰場雜牌軍 (1991)    
    官兵捉強盜 (1991)    
    美國博仔 (1991)    
    零時十分 (1991)    
    五湖四海 (1992)    
    情慾世界 (1992)    
    賭命雙雄 (1992)    
    伴我儷人 (1992)    
    毒狼 (1992)    
    霹靂寶座 (1992)    
    素女經之挑情寶鑑 (1992)    
    男兒無罪 (1992)    
    龍父虎子 (1993)    
    風情萬種野玫瑰 (1993)    
    喋血城市 (1993)    
    臥底神算 (1993)    
    春風少年兄 (1993)    
    愛殺 (1993)    
    波霸總動員 (1993)    
    新流星蝴蝶劍 (1993)    
    屍蠱艷譚 (1993)    
    異域之未路英雄 (1993)    
    反斗馬騮 (1993)    
    血槍淚影 (1993)    
    生死一線 (1994)    
    香蕉精奇案 (1994)    
    雙姝艷 (1995)    
    漫畫王 (1996)    
    古惑仔2之猛龍過江 (1996)    
    十三號指令 (1996)    
    金牌大探長 (1997)    
    天生絕配 (1997)    
    火燒島之橫行霸道 (1997)    
    衝破死亡遊戲 (1997)    
    情與義 (1998)    
    日本版 (1999)    
    龍虎兄弟 (1999)