Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
張仲猶 (1)
Chang Chung-Yu  ♂





 
Filmography (1974-1999)
 
  助理指導 (1 film)
    新流星蝴蝶劍 (1993)    
  演員 (90 films)
    擒兇 (1974)    
    重建精武門 (1975)    
    強與狠 (1975)    
    洪拳小子 (1975)    
    金色太陽 (1976)    
    螳螂鬥雞公 (1978)    
    十八羅漢拳 (1978)    
    追獵 (1978)    
    戇頭呆佬笨徒弟 (1978)    
    賭命走天涯 (1978)    
    上海灘大亨 (1979)    
    衝破功夫城 (1979)    
    豬仔血淚 (1979)    
    錢王、拳王 (1979)    
    乞丐與藝妲 (1979)    
    夢中劍 (1979)    
    招積仔打橫行 (1979)    
    魔鬼剋星 (1980)    
    遊方和尚 (1980)    
    絕代英雄 (1980)    
    南北腿王 (1980)    
    丐俠七巧功 (1980)    
    搶孤 (1980)    
    師妹出馬 (1980)    
    紅色女煞星 (1981)    
    烏龍天師招積鬼 (1981)    
    手指拗出 (1981)    
    衝破黑漩渦 (1982)    
    紅粉游俠 (1982)    
    紅粉兵團 (1982)    
    龍虎雙霸天 (1982)    
    色慾狂魔 (1983)    
    抓鬼特攻隊 (1983)    
    三大名捕會京師 (1983)    
    大蛇王 (1984)    
    帶槍過境 (1984)    
    少林廿四溜馬 (1984)    
    7小福 (1986)    
    頑皮家族 (1986)    
    歡樂龍虎榜 (1986)    
    跨越時空的小子 (1987)    
    中華戰士 (1987)    
    好小子5-萬能運動員 (1988)    
    勇者無懼 (1988)    
    好小子6-小龍過江 (1989)    
    地下風雲 (1989)    
    阿郎!阿郎! (1990)    
    賭王三虎將 (1990)    
    笑傲城巿 (1990)    
    黑道火狐狸 (1990)    
    火燒島 (1990)    
    打通關 (1990)    
    福星威龍 (1991)    
    大頭兵上戰場雜牌軍 (1991)    
    美國博仔 (1991)    
    官兵捉強盜 (1991)    
    零時十分 (1991)    
    五湖四海 (1992)    
    情慾世界 (1992)    
    賭命雙雄 (1992)    
    伴我儷人 (1992)    
    毒狼 (1992)    
    霹靂寶座 (1992)    
    素女經之挑情寶鑑 (1992)    
    男兒無罪 (1992)    
    臥底神算 (1993)    
    春風少年兄 (1993)    
    波霸總動員 (1993)    
    愛殺 (1993)    
    屍蠱艷譚 (1993)    
    新流星蝴蝶劍 (1993)    
    異域之未路英雄 (1993)    
    反斗馬騮 (1993)    
    血槍淚影 (1993)    
    風情萬種野玫瑰 (1993)    
    龍父虎子 (1993)    
    喋血城市 (1993)    
    生死一線 (1994)    
    香蕉精奇案 (1994)    
    雙姝艷 (1995)    
    古惑仔2之猛龍過江 (1996)    
    十三號指令 (1996)    
    漫畫王 (1996)    
    天生絕配 (1997)    
    火燒島之橫行霸道 (1997)    
    衝破死亡遊戲 (1997)    
    金牌大探長 (1997)    
    情與義 (1998)    
    日本版 (1999)    
    龍虎兄弟 (1999)