Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳著
Chan Chue  ♂
Aliases:  陳着,  陳羞





 
Filmography (1963-1978)
 
  製片 (1 film)
    鐵掌連環拳 (1974)    
  副導演 (3 films)
    唐山大兄 (1971)    
    追擊 (1971)    
    江湖行 (1973)    
  導演 (4 films)
    橫衝直撞小福星 (1975)    
    唐山弟子 (1976)    
    越南大逃亡 (1977)    
    黑煞 (1978)    
  場記 (2 films)
    聊齋誌異續集 (1967)    
    描金鳳 (1968)    
  演員 (13 films)
    楊乃武與小白菜 (1963)    
    七七敢死隊 (1965)    
    魂斷奈何天 (1966)    
    唐山大兄 (1971)    
    迎春閣之風波 (1973)    
    鬼面人 (1973)    
    頂天立地 (1973)    
    至尊寶 (1974)    
    綽頭狀元 (1974)    
    洪拳與詠春 (1974)    
    鬼馬雙星 (1974)    
    艷窟神探 (1975)    
    李小龍傳奇 (1976)    
  編劇 (2 films)
    越南大逃亡 (1977)    
    黑煞 (1978)