Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
林珍奇
Lin Chen-Chi  ♀
Aliases:  林景琪





 
Filmography (1974-1982)
 
  演員 (21 films)
    雙龍谷 (1974)    
    電單車 (1974)    
    的士大佬 (1975)    
    同居 (1975) ... 李明麗
    女金剛鬥狂龍女 (1975)    
    神打 (1975)    
    大劫案 (1975)    
    蛇王子 (1976)    
    酒帘 (1976) ... 小芬
    應召名冊 (1977)    
    天龍八部 (1977)    
    槍神 (1978)    
    射鵰英雄傳續集 (1978) ... 程瑤迦
    殺絕 (1978)    
    生死鬥 (1979)    
    碟仙 (1980) ... 美美
    第三類打鬥 (1980)    
    第一類型危險 (1980)    
    大大小小一家春 (1980) ... 岑凱詩
    貓靈 (1980)    
    新天龍八部 (1982)