Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
梁天(1)
Leung Tin  ♂





 
Filmography (1973-2011)
 
  監製 (1 film)
    天生膽小 (1994)    
  演員 (40 films)
    碼頭大決鬥 (1973)    
    男子漢 (1973)    
    七十二家房客 (1973)    
    追殺 (1973) ... 譚隆
    大鄉里八面威風 (1974) ... 警司
    龍虎灘 (1974)    
    街知巷聞 (1974)    
    唐山猛虎 (1974)    
    至尊寶 (1974)    
    福建少林拳 (1974)    
    多咀街 (1974) ... 花旦英
    聲色犬馬 (1974)    
    太平山下 (1974) ... 花旦英
    香港73 (1974) ... 老徐
    大鄉里 (1974) ... -
    七彩滿天神佛 (1975)    
    扭計祖宗陳夢吉 (1975)    
    三笑姻緣 (1975) ... 祝枝山
    陳夢吉計破脂粉陣 (1975)    
    老夫子 (1975)    
    蠱惑佬尋春 (1975)    
    星座奇趣錄 (1976)    
    失魂炳與綽頭王 (1976) ... 王擎天
    扭計三星 (1977)    
    亂龍搏懵 (1977)    
    倫文敘智鬥柳先開 (1979)    
    梁天來 (1979)    
    萬人斬 (1980)    
    千門八將 (1981)    
    灰靈 (1981)    
    邪咒 (1982)    
    星際鈍胎 (1983)    
    龍年警官 (1990)    
    千王1991 (1991) ... 龍在天
    天生膽小 (1994) ... 吳小輝
    聊齋新誌 (2001)    
    異度空間 (2002) ... 院長
    男人四十 (2002) ... 校長
    戲王之王 (2007)    
    桃姐 (2011) ... 校長