Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
未知邵氏演員(36)
Unknown SB-Actor(36)  ♂





 
Filmography (1964-1981)
 
  演員 (54 films)
    新啼笑姻緣 (1964)    
    鐵扇公主 (1966)    
    女秀才 (1966)    
    獨臂刀 (1967)    
    盜劍 (1967)    
    香江花月夜 (1967)    
    七俠五義 (1967)    
    三更冤 (1967)    
    千面大盜 (1968)    
    決鬥惡虎嶺 (1968)    
    怪俠 (1968)    
    色不迷人人自迷 (1968)    
    玉羅剎 (1968)    
    女俠黑蝴蝶 (1968)    
    豪俠傳 (1969)    
    三招了 (1969)    
    人頭馬 (1969)    
    獨臂刀王 (1969)    
    四武士 (1969)    
    桃李春風 (1969)    
    釣金龜 (1969)    
    神經刀 (1969)    
    愛情大拍賣 (1970)    
    金衣大俠 (1970)    
    荒江女俠 (1970)    
    遊俠兒 (1970)    
    血符門 (1971)    
    追擊 (1971)    
    俠士行 (1971)    
    合氣道 (1972)    
    小毒龍 (1972)    
    霹靂拳 (1972)    
    亡命徒 (1972)    
    壁虎 (1972)    
    大軍閥 (1972)    
    十四女英豪 (1972)    
    少奶奶的絲襪 (1972)    
    大內高手 (1972)    
    五虎將 (1973)    
    牛鬼蛇神 (1973)    
    江湖行 (1973)    
    大刀王五 (1973)    
    搖錢樹 (1973)    
    逃亡 (1973)    
    風流韻事 (1973)    
    生死關頭 (1974)    
    一網打盡 (1974)    
    鬼馬雙星 (1974)    
    扭計祖宗陳夢吉 (1975)    
    大哥成 (1975)    
    龍家將 (1976)    
    唐山弟子 (1976)    
    乾隆皇奇遇記 (1976)    
    公子嬌 (1981)