Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
未知邵氏演員(36)
Unknown SB-Actor(36)  ♂





 
Filmography (1964-1981)
 
  演員 (53 films)
    新啼笑姻緣 (1964)    
    女秀才 (1966)    
    鐵扇公主 (1966)    
    香江花月夜 (1967)    
    七俠五義 (1967)    
    三更冤 (1967)    
    獨臂刀 (1967)    
    盜劍 (1967)    
    決鬥惡虎嶺 (1968)    
    怪俠 (1968)    
    色不迷人人自迷 (1968)    
    玉羅剎 (1968)    
    女俠黑蝴蝶 (1968)    
    千面大盜 (1968)    
    桃李春風 (1969)    
    神經刀 (1969)    
    釣金龜 (1969)    
    三招了 (1969)    
    豪俠傳 (1969)    
    人頭馬 (1969)    
    獨臂刀王 (1969)    
    四武士 (1969)    
    金衣大俠 (1970)    
    荒江女俠 (1970)    
    遊俠兒 (1970)    
    追擊 (1971)    
    俠士行 (1971)    
    血符門 (1971)    
    十四女英豪 (1972)    
    大內高手 (1972)    
    少奶奶的絲襪 (1972)    
    合氣道 (1972)    
    小毒龍 (1972)    
    霹靂拳 (1972)    
    大軍閥 (1972)    
    亡命徒 (1972)    
    壁虎 (1972)    
    大刀王五 (1973)    
    搖錢樹 (1973)    
    逃亡 (1973)    
    風流韻事 (1973)    
    五虎將 (1973)    
    牛鬼蛇神 (1973)    
    江湖行 (1973)    
    鬼馬雙星 (1974)    
    一網打盡 (1974)    
    生死關頭 (1974)    
    大哥成 (1975)    
    扭計祖宗陳夢吉 (1975)    
    唐山弟子 (1976)    
    乾隆皇奇遇記 (1976)    
    龍家將 (1976)    
    公子嬌 (1981)