Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
顧占熊
Goo Chim-Hung  ♂





 
Filmography (1968-1979)
 
  演員 (90 films)
    追魂鏢 (1968)    
    奪魂鈴 (1968)    
    紅辣椒 (1968)    
    色不迷人人自迷 (1968)    
    千面魔女 (1969)    
    保鏢 (1969)    
    春蠶 (1969)    
    相思河畔 (1969)    
    餓狼谷 (1970)    
    五虎屠龍 (1970)    
    女俠賣人頭 (1970)    
    遊俠兒 (1970)    
    十三太保 (1970)    
    玉女親情 (1970)    
    龍虎鬥 (1970)    
    聾啞劍 (1971)    
    金印仇 (1971)    
    金毛獅王 (1971)    
    五枝紅杏 (1971)    
    雙俠 (1971)    
    刀不留人 (1971)    
    俠士行 (1971)    
    快活林 (1972)    
    風月奇譚 (1972)    
    功夫小子 (1972)    
    仇連環 (1972)    
    仙女下凡 (1972)    
    香港過客 (1972)    
    大軍閥 (1972)    
    精武門 (1972)    
    憤怒青年 (1973)    
    牛鬼蛇神 (1973)    
    土匪 (1973)    
    刺馬 (1973)    
    毒女 (1973)    
    鐵娃 (1973)    
    警察 (1973)    
    北地胭脂 (1973)    
    風流韻事 (1973)    
    黃飛鴻 (1973)    
    大海盜 (1973)    
    多咀街 (1974)    
    聲色犬馬 (1974)    
    狼狽為奸 (1974)    
    四王一后 (1974)    
    迷幻嬌娃 (1974)    
    一網打盡 (1974)    
    鬼馬雙星 (1974)    
    唐山猛虎 (1974)    
    洋妓 (1974)    
    降頭 (1975)    
    惡霸 (1975)    
    的士大佬 (1975)    
    女金剛鬥狂龍女 (1975)    
    搭錯線 (1975)    
    賭人頭 (1975)    
    神打 (1975)    
    情鎖 (1975)    
    心魔 (1975)    
    陳夢吉計破脂粉陣 (1975)    
    新啼笑姻緣 (1975)    
    艷窟神探 (1975)    
    傾國傾城 (1975)    
    小山東到香港 (1975)    
    大老千 (1975)    
    港澳傳奇 (1975)    
    小樓殘夢 (1976)    
    騙財騙色 (1976)    
    索命 (1976)    
    官人我要 (1976)    
    瀛台泣血 (1976)    
    拈花惹草 (1976)    
    飛龍斬 (1976)    
    老夫子 (1976)    
    賭王大騙局 (1976)    
    七百萬元大劫案 (1976)    
    風花雪月 (1977)    
    天龍八部 (1977)    
    決殺令 (1977)    
    海軍突擊隊 (1977)    
    破戒 (1977)    
    四大門派 (1977)    
    佛跳牆 (1977)    
    白玉老虎 (1977)    
    清宮大刺殺 (1978)    
    螳螂醉虎無影腳 (1978)    
    少林卅六房 (1978)    
    烏龍濟公 (1978)    
    血芙蓉 (1978)    
    軍閥趣史 (1979)