Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
錢人豪
Joe Chie Jen-Hao  ♂
 
Filmography (2005-2019)
 
  監製 (1 film)
    棄城 (2012)    
  導演 (7 films)
    街頭風雲之地下秩序 (2005)    
    鈕扣人 (2008)    
    混混天團 (2010)    
    棄城 (2012)    
    屍城 (2014)    
    詭鎮 (2014)    
    殊途衕歸 (2019)    
  美術 (1 film)
    屍城 (2014)    
  演員 (3 films)
    混混天團 (2010) ... 阿文
    棄城 (2012) ... 變態佬
    屍城 (2014) ... SWAT (爆頭)
  執行監製 (1 film)
    愛到底 (2009)    
  編劇 (5 films)
    鈕扣人 (2008)    
    混混天團 (2010)    
    棄城 (2012)    
    屍城 (2014)    
    詭鎮 (2014)