Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
林國翔
Lam Kwok-Cheung (1)  ♂
Aliases:  林國祥,  林翔
 
Filmography (1947-1992)
 
  特別視效 (1 film)
    十四女英豪 (1972)    
  攝影 (118 films)
    神秘女俠 (1949)    
    花王之女 (1950)    
    花街慈母 (1950)    
    白楊紅淚 (1950)    
    失魂魚 (1951)    
    兩仔爺 (1951)    
    范斗 (1951)    
    人海八大仙 (1951)    
    真假歐陽德 (1952)    
    歌唱十二釵 (1952)    
    歌唱新夜吊白芙蓉 (1952)    
    笑星降地球 (1952)    
    歌唱大鬧廣昌隆 (1952)    
    如花美眷 (1952)    
    龍鳳呈祥 (1953)    
    碧海狂僧 (1953)    
    鬼妻 (1953)    
    行正桃花運 (1953)    
    再戀負心人 (1953)    
    佛前燈照狀元紅 (1953)    
    火網梵宮十四年 (1953)    
    攝青鬼 (1953)    
    胡不歸 (1953)    
    風流天子 (1953)    
    春滿乾坤福滿門 (1954)    
    私奔 (1954)    
    人結人緣 (1954)    
    金鳳迎春 (1954)    
    皇天不負好心人 (1954)    
    斷腸紅 (1954)    
    魂斷望夫山 (1955)    
    賣怪魚龜山起禍 (1955)    
    艷陽長照牡丹紅 (1955)    
    雪姑七友 (1955)    
    女黑俠 (1955)    
    新毒玫瑰 (1955)    
    荒唐鏡三氣胭脂馬 (1956)    
    血染楚王宮 (1956)    
    西遊記 (1956)    
    梁紅玉擊鼓退金兵 (1956)    
    肥廋姻緣 (1956)    
    孔明三氣周瑜 (1956)    
    賣肉養孤兒 (1957)    
    一樓風雪夜歸人 (1957)    
    陰陽配 (1957)    
    酒店情殺案 (1958)    
    仙女牧羊 (1958)    
    龍飛鳳舞 (1958)    
    清官斬節婦 (1958)    
    鴛鴦淚 (1958)    
    冤枉相思 (1959)    
    獨立橋之戀 (1959)    
    玻璃鞋 (1959)    
    殭屍復仇 (1959)    
    神童奪寶 (1961)    
    南北姻緣 (1961)    
    血掌殺姑案 (1961)    
    桃花扇 (1961)    
    碧玉簪 (1962)    
    夜半歌聲 (1962)    
    梨渦一笑九重冤 (1962)    
    密底算盤 (1963)    
    紅線女夜盜寶盒 (1963)    
    枕邊驚魂 (1963)    
    李仙 (1963)    
    夜半歌聲續集 (1963)    
    大富之家 (1963)    
    女人世界 (1963)    
    兒女恩仇 (1963)    
    老襯行大運 (1963)    
    南北兩家親 (1964)    
    兩個懵仔爭老豆 (1964)    
    錦繡天堂 (1964)    
    魔宮神掌(上集) (1964)    
    午夜招魂 (1964)    
    得運一條龍 (1964)    
    五鼠鬧東京 (1964)    
    鬼兇手 (1964)    
    香港一婦人 (1964)    
    濟公活佛 (1964)    
    情與愛 (1964)    
    假妻 (1964)    
    香城九鳳 (1964)    
    頭獎馬票 (1964)    
    魔宮神掌(下集) (1964)    
    玫瑰夫人 (1964)    
    結髮情 (1965)    
    戰地奇女子 (1965)    
    糊塗大偵探 (1965)    
    公子多情 (1965)    
    紅男綠女 (1965)    
    鐵金剛海空奪寶 (1965)    
    飄零雁 (1965)    
    手車夫之戀 (1965)    
    濟公鬥八仙 (1966)    
    西遊記 (1966)    
    冤魂鏡 (1966)    
    鐵扇公主 (1966)    
    三更冤 (1967)    
    盤絲洞 (1967)    
    珊珊 (1967)    
    鐵頭皇帝 (1967)    
    追魂鏢 (1968)    
    女兒國 (1968)    
    玉羅剎 (1968)    
    飛燕金刀 (1969)    
    荒江女俠 (1970)    
    女捕快 (1971)    
    天龍八將 (1971)    
    刀不留人 (1971)    
    鍾馗娘子 (1971)    
    鬼流星 (1971)    
    小孩與狗 (1972)    
    黑靈官 (1972)    
    牛鬼蛇神 (1973)    
    天網 (1974)    
    色中餓鬼 (1975)    
    處女的誘惑 (1992)    
  導演 (7 films)
    小孩與狗 (1972)    
    四二六 (1977)    
    大路強人 (1978)    
    死亡魔塔 (1978)    
    亡命嬌娃 (1979)    
    龍虎爭霸 (1981)    
    阿燦有難 (1981)    
  演員 (1 film)
    豪門夜宴 (1991)    
  道具 (1 film)
    各有千秋 (1947)    
  編劇 (1 film)
    龍虎爭霸 (1981)