Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
思維
Si Wai (2)  ♂





 
Filmography (1974-1982)
 
  演員 (24 films)
    鬼眼 (1974) ... 史仲傑
    香港73 (1974) ... 私校教員
    晨星 (1975)    
    古之色狼 (1975)    
    情鎖 (1975)    
    妙妙女郎 (1975)    
    毒后秘史 (1976)    
    香港奇案 (1976) ... 1)
    小樓殘夢 (1976)    
    應召名冊 (1977)    
    俏探女嬌娃 (1977)    
    天龍八部 (1977)    
    異鄉夢 (1977) ... 潘瑜
    紅樓春夢 (1977)    
    色慾殺人王 (1978)    
    淫獸 (1978)    
    扮豬食老虎 (1978)    
    風水奇譚 (1979)    
    銷魂玉 (1979)    
    少林英雄榜 (1979)    
    八萬罪人 (1979)    
    橫沖直撞 (1980)    
    荒漠人 (1982)    
    薄荷咖啡 (1982)