Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
思維
Si Wai (2)  ♂





 
Filmography (1974-1982)
 
  演員 (24 films)
    香港73 (1974) ... 私校教員
    鬼眼 (1974) ... 史仲傑
    古之色狼 (1975)    
    情鎖 (1975)    
    妙妙女郎 (1975)    
    晨星 (1975)    
    小樓殘夢 (1976)    
    毒后秘史 (1976)    
    香港奇案 (1976) ... 1)
    俏探女嬌娃 (1977)    
    天龍八部 (1977)    
    異鄉夢 (1977) ... 潘瑜
    紅樓春夢 (1977)    
    應召名冊 (1977)    
    色慾殺人王 (1978)    
    淫獸 (1978)    
    扮豬食老虎 (1978)    
    八萬罪人 (1979)    
    風水奇譚 (1979)    
    銷魂玉 (1979)    
    少林英雄榜 (1979)    
    橫沖直撞 (1980)    
    薄荷咖啡 (1982)    
    荒漠人 (1982)