Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳偉霆
William Chan Wai-Ting  ♂





 
Filmography (2007-2018)
 
  演員 (22 films)
    閃閃的紅星之孩子的天空 (2007)    
    關人7事 (2009) ... William
    愛出貓 (2009) ... 薛君輝(William)
    竊聽風雲 (2009) ... 祖
    死神傻了 (2009) ... 可樂
    前度 (2010) ... 陳均平
    戀人絮語 (2010) ... 少年梁寶晴
    全城熱戀 (2010)    
    上上下下 (2010) ... Mike
    美麗密令 (2010) ... 秦朗
    東成西就2011 (2011)    
    出軌的女人 (2011) ... Bill/Ben
    紮職 (2012) ... 阿霆
    重口味 (2013) ... 2)杰
    救火英雄 (2014) ... 李文健
    男人唔可以窮 (2014)    
    遇上200%的你 (2015)    
    搏擊奇緣 (2015) ... 若男
    那件瘋狂的小事叫愛情 (2016)    
    爵跡 (2016)    
    建軍大業 (2017)    
    大轟炸 (2018)