Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
未知邵氏演員(30)
Unknown SB-Actor(30)  ♂





 
Filmography (1962-1972)
 
  演員 (42 films)
    花田錯 (1962)    
    武則天 (1963)    
    啼笑姻緣(下集) (1964)    
    血手印 (1964)    
    宋宮秘史 (1965)    
    蝴蝶盃 (1965)    
    雲海玉弓緣 (1966)    
    文素臣 (1966)    
    金菩薩 (1966)    
    何日君再來 (1966)    
    斷腸劍 (1967)    
    七俠五義 (1967)    
    大刺客 (1967)    
    三更冤 (1967)    
    連瑣 (1967)    
    第一劍 (1967)    
    觀世音 (1967)    
    烽火萬里情 (1967)    
    玉羅剎 (1968)    
    追魂鏢 (1968)    
    金燕子 (1968)    
    女俠黑蝴蝶 (1968)    
    怪俠 (1968)    
    八步追魂 (1969)    
    裸血 (1969)    
    人頭馬 (1969)    
    保鏢 (1969)    
    聊齋誌異三集 (1969)    
    十二金錢鏢 (1969)    
    雙喜臨門 (1970)    
    女俠賣人頭 (1970)    
    鐵羅漢 (1970)    
    大羅劍俠 (1970)    
    鬼太監 (1971)    
    血符門 (1971)    
    風雷魔鏡 (1971)    
    刀不留人 (1971)    
    鬼怒川 (1971)    
    鍾馗娘子 (1971)    
    火併 (1971)    
    黑店 (1972)    
    快活林 (1972)