Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳志道
Enoch Chan Chi-Tou  ♂
Aliases:  醫樂,  伊諾


 
Filmography (2007-2019)
 
  片頭設計 (1 film)
    人間蒸發 (2013)    
  特別視效 (26 films)
    鬼計 (2007)    
    三不管 (2008)    
    流浪漢世界盃 (2009)    
    人間蒸發 (2013)    
    Delete愛人 (2014)    
    竊聽風雲3 (2014)    
    大茶飯 (2014)    
    分手100次 (2014)    
    重生 (2014)    
    一個人的武林 (2014)    
    雛妓 (2015)    
    燈塔下的戀人 (2015)    
    碟仙碟仙 (2015)    
    死開啲啦 (2015)    
    衝上雲霄 (2015)    
    陀地驅魔人 (2015)    
    暴瘋語 (2015)    
    浮華宴 (2015)    
    紐約紐約 (2016)    
    PG戀愛指引 (2016)    
    原諒他77次 (2017)    
    我要發達 (2017)    
    中英街1號 (2018)    
    大師兄 (2018)    
    愛.革命 (2018)    
    廉政風雲 (2019)