Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
未知邵氏演員(25)
Unknown SB-Actor(25)  ♂





 
Filmography (1956-1987)
 
  演員 (128 films)
    新寡 (1956)    
    生死牌 (1961)    
    紅樓夢 (1962)    
    楊貴妃 (1962)    
    楊乃武與小白菜 (1963)    
    王昭君 (1964)    
    花木蘭 (1964)    
    新啼笑姻緣 (1964)    
    金玉奴 (1965)    
    文素臣 (1966)    
    七俠五義 (1967)    
    金骷髏 (1967)    
    烽火萬里情 (1967)    
    怪俠 (1968)    
    諜海花 (1968)    
    斷魂谷 (1968)    
    相思河畔 (1969)    
    陰陽刀 (1969)    
    飛燕金刀 (1969)    
    龍門金劍 (1969)    
    女俠賣人頭 (1970)    
    新不了情 (1970)    
    龍虎鬥 (1970)    
    五虎屠龍 (1970)    
    斷魂刀 (1970)    
    鷹爪手 (1970)    
    雙喜臨門 (1970)    
    遊俠兒 (1970)    
    鬼皮 (1970)    
    新獨臂刀 (1971)    
    刀不留人 (1971)    
    女殺手 (1971)    
    無敵鐵沙掌 (1971)    
    五枝紅杏 (1971)    
    血符門 (1971)    
    風雷魔鏡 (1971)    
    影子神鞭 (1971)    
    霹靂拳 (1972)    
    愛奴 (1972)    
    小拳王 (1972)    
    天下第一拳 (1972)    
    香港過客 (1972)    
    大殺手 (1972)    
    吉祥賭坊 (1972)    
    快活林 (1972)    
    水滸傳 (1972)    
    玉女嬉春 (1972)    
    鐵娃 (1973)    
    北地胭脂 (1973)    
    跆拳震九州 (1973)    
    七十二家房客 (1973)    
    叛逆 (1973)    
    大刀王五 (1973)    
    江湖行 (1973)    
    頂天立地 (1973)    
    警察 (1973)    
    黃飛鴻 (1973)    
    除霸 (1973)    
    蕩寇誌 (1973)    
    英雄榜 (1973)    
    五虎將 (1973)    
    黃飛鴻義取丁財炮 (1974)    
    醜聞 (1974)    
    鬼馬小天使 (1974)    
    鐵金剛大破紫陽觀 (1974)    
    洪拳與詠春 (1974)    
    鐵掌連環拳 (1974)    
    一網打盡 (1974)    
    朱門怨 (1974)    
    四王一后 (1974)    
    洋妓 (1974)    
    生死關頭 (1974)    
    迷幻嬌娃 (1974)    
    七面人 (1975)    
    大哥成 (1975)    
    新啼笑姻緣 (1975)    
    花飛滿城春 (1975)    
    降頭 (1975)    
    龍虎走天涯 (1975)    
    傾國傾城 (1975)    
    賭人頭 (1975)    
    艷窟神探 (1975)    
    女金剛鬥狂龍女 (1975)    
    拈花惹草 (1976)    
    乾隆皇奇遇記 (1976)    
    官人我要 (1976)    
    少林寺 (1976)    
    瀛台泣血 (1976)    
    辭郎洲 (1976)    
    索命 (1976)    
    賭王大騙局 (1976)    
    風花雪月 (1977)    
    唐人街小子 (1977)    
    乾隆下江南 (1977)    
    多情劍客無情劍 (1977)    
    人蛇鼠 (1977)    
    決殺令 (1977)    
    佛跳牆 (1977)    
    清宮大刺殺 (1978)    
    烏龍濟公 (1978)    
    交貨 (1978)    
    子曰:食色性也 (1978)    
    荷京喋血 (1978)    
    碧海情天 (1978)    
    少林卅六房 (1978)    
    圓月彎刀 (1979)    
    教頭 (1979)    
    軍閥趣史 (1979)    
    怪招軟皮蛇 (1979)    
    廣東十虎與後五虎 (1979)    
    差人大佬博命仔 (1979)    
    新貼錯門神 (1979)    
    銷魂玉 (1979)    
    雜技亡命隊 (1979)    
    少林搭棚大師 (1980)    
    邪 (1980)    
    惡爺 (1980)    
    少林與武當 (1980)    
    乾隆皇與三姑娘 (1980)    
    奪棍 (1980)    
    第三類打鬥 (1980)    
    流氓千王 (1981)    
    一老一少一根釘 (1981)    
    龍虎爭霸 (1981)    
    龍虎雙刁 (1981)    
    伙頭小子 (1982)    
    武松 (1982)    
    江湖龍虎門 (1987)