Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李行
Lee Hsing  ♂



 
Filmography (1956-2005)
 
  監製 (11 films)
    母親三十歲 (1973)    
    心有千千結 (1973)    
    我父我夫我子 (1974)    
    大通緝令 (1974)    
    秋歌 (1976)    
    嗨親愛的 (1977)    
    天下無敵 (1978)    
    煙波江上 (1978)    
    血濺歸鄉路 (1982)    
    沒卵頭家 (1989)    
    龍眼粥 (2005)    
  導演 (48 films)
    王哥柳哥遊台灣(上集) (1959)    
    豬八戒救美大戰金錢豹 (1959)    
    王哥柳哥遊台灣(下集) (1959)    
    王哥柳哥好過年 (1961)    
    武則天 (1961)    
    白賊七 (1962)    
    兩相好 (1962)    
    金鳳銀鵝 (1962)    
    白賊七續集 (1962)    
    王哥柳哥過五關 (1962)    
    新妻鏡 (1963)    
    街頭巷尾 (1963)    
    蚵女 (1964)    
    養鴨人家 (1965)    
    婉君表妹 (1965)    
    啞女情深 (1965)    
    英雄烈女 (1966)    
    貞節牌坊 (1966)    
    日出,日落 (1967)    
    路 (1967)    
    情人的眼淚 (1969)    
    玉觀音 (1969)    
    喜怒哀樂 (1970)    
    群星會 (1970)    
    母與女 (1971)    
    愛情一二三 (1971)    
    風從哪裡來 (1972)    
    秋決 (1972)    
    心有千千結 (1973)    
    彩雲飛 (1973)    
    海鷗飛處 (1974)    
    大三元 (1974)    
    婚姻大事 (1974)    
    吾土吾民 (1975)    
    碧雲天 (1976)    
    浪花 (1976)    
    海韻 (1976)    
    白花飄雪花飄 (1977)    
    風鈴,風鈴 (1977)    
    汪洋中的一條船 (1979)    
    早安台北 (1979)    
    原鄉人 (1980)    
    又見春天 (1980)    
    小城故事 (1980)    
    龍的傳人 (1981)    
    大輪迴 (1983)    
    細雨春風 (1984)    
    唐山過台灣 (1986)    
  演員 (4 films)
    沒有女人的地方 (1956)    
    馬車夫之戀 (1956)    
    音容劫 (1960)    
    龍眼粥 (2005)    
  策劃 (4 films)
    今天不回家 (1969)    
    警告逃妻 (1970)    
    妙極了 (1971)    
    鴉片戰爭 (1997)    
  出品人 (7 films)
    尋夢的孩子 (1979)    
    天涼好個秋 (1980)    
    俏如彩蠂飛飛飛 (1982)    
    愛的羽毛在飄 (1982)    
    玉卿嫂 (1984)    
    征婚啟事 (1998)    
    真情狂愛 (1999)