Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
傅聲
Alexander Fu Sheng  ♂
Aliases:  張景賢,  張富聲





 
Filmography (1972-1984)
 
  導演 (1 film)
    南斗官三鬥北少爺 (1984)    
  演員 (44 films)
    十四女英豪 (1972)    
    四騎士 (1972)    
    霹靂拳 (1972)    
    年輕人 (1972)    
    仇連環 (1972)    
    叛逆 (1973)    
    警察 (1973)    
    方世玉與洪熙官 (1974) ... 方世玉
    哪吒 (1974) ... 哪吒
    朋友 (1974)    
    少林子弟 (1974)    
    少林五祖 (1974) ... 馬超興
    洪拳與詠春 (1974)    
    洪拳小子 (1975)    
    馬哥波羅 (1975) ... 反元志士
    八道樓子 (1976) ... 鴻發
    方世玉與胡惠乾 (1976) ... 方世玉
    八國聯軍 (1976) ... 曾漢
    蔡李佛小子 (1976)    
    少林寺 (1976)    
    江湖漢子 (1977)    
    唐人街小子 (1977)    
    射鵰英雄傳 (1977) ... 郭靖
    海軍突擊隊 (1977)    
    冷血十三鷹 (1978)    
    射鵰英雄傳續集 (1978) ... 郭靖
    絕代雙驕 (1979) ... 江小魚
    生死鬥 (1979)    
    廣東十虎與後五虎 (1979) ... 譚敏
    風流斷劍小小刀 (1979)    
    英雄無淚 (1980) ... 高漸飛
    第三類打鬥 (1980)    
    鷹落勺陽坪 (1981)    
    龍虎小英雄 (1981)    
    魔劍俠情 (1981) ... 荊無命
    射鵰英雄傳第三集 (1981) ... 郭靖
    神鵰俠侶 (1982) ... 楊過
    御貓三戲錦毛鼠 (1982) ... 白玉堂
    十八般武藝 (1982)    
    鬼畫符 (1982)    
    小子有種 (1982)    
    花心大少 (1983) ... 嚴錢聲
    五郎八卦棍 (1984) ... 楊六郎
    南斗官三鬥北少爺 (1984)