Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
未知邵氏演員(22)
Unknown SB-Actor(22)  ♂





 
Filmography (1967-1985)
 
  演員 (174 films)
    大俠復仇記 (1967)    
    幪面大俠 (1967)    
    女巡按 (1967)    
    金鷗 (1967)    
    紅辣椒 (1968)    
    釣金龜 (1969)    
    雙喜臨門 (1970)    
    兒女是我們的 (1970)    
    鏢旗飛揚 (1971)    
    盜兵符 (1971)    
    大決鬥 (1971)    
    無名英雄 (1971)    
    小孩與狗 (1972)    
    大軍閥 (1972)    
    香港過客 (1972)    
    玉女嬉春 (1972)    
    風月奇譚 (1972)    
    方世玉 (1972)    
    霹靂拳 (1972)    
    馬永貞 (1972)    
    牛鬼蛇神 (1973)    
    七十二家房客 (1973)    
    猛漢 (1973)    
    逃亡 (1973)    
    叛逆 (1973)    
    血証 (1973)    
    北地胭脂 (1973)    
    黃飛鴻 (1973)    
    朱門怨 (1974)    
    一網打盡 (1974)    
    聲色犬馬 (1974)    
    成記茶樓 (1974)    
    黃飛鴻義取丁財炮 (1974)    
    醜聞 (1974)    
    香港73 (1974)    
    多咀街 (1974)    
    哪吒 (1974)    
    財星高照 (1974)    
    四王一后 (1974)    
    天網 (1974)    
    陳夢吉計破脂粉陣 (1975)    
    攝青鬼 (1975)    
    扭計祖宗陳夢吉 (1975)    
    嬉笑怒罵 (1975)    
    大劫案 (1975)    
    傾國傾城 (1975)    
    中國超人 (1975)    
    愛心千萬萬 (1975)    
    降頭 (1975)    
    的士大佬 (1975)    
    龍虎走天涯 (1975)    
    乾隆皇奇遇記 (1976)    
    陸阿采與黃飛鴻 (1976)    
    沙膽英 (1976)    
    香港奇案 (1976)    
    勾魂降頭 (1976)    
    拈花惹草 (1976)    
    油鬼子 (1976)    
    飛龍斬 (1976)    
    官人我要 (1976)    
    老夫子 (1976)    
    香港奇案之二《兇殺》 (1976)    
    索命 (1976)    
    騙財騙色 (1976)    
    唐人街小子 (1977)    
    應召名冊 (1977)    
    紅樓春夢 (1977)    
    楚留香 (1977)    
    猩猩王 (1977)    
    老爺車縱火謀殺案 (1977)    
    三少爺的劍 (1977)    
    風花雪月 (1977)    
    射鵰英雄傳 (1977)    
    俏探女嬌娃 (1977)    
    廟街皇后 (1977)    
    明月刀雪夜殲仇 (1977)    
    佛跳牆 (1977)    
    白玉老虎 (1977)    
    中華丈夫 (1978)    
    殘缺 (1978)    
    射鵰英雄傳續集 (1978)    
    倚天屠龍記 (1978)    
    螳螂 (1978)    
    殺絕 (1978)    
    清宮大刺殺 (1978)    
    老夫子奇趣錄 (1978)    
    少林卅六房 (1978)    
    烏龍濟公 (1978)    
    乾隆下揚州 (1978)    
    子曰:食色性也 (1978)    
    秀花大盜 (1978)    
    盲拳怪招 (1979)    
    痳瘋怪拳 (1979)    
    廣東十虎與後五虎 (1979)    
    茅山殭屍拳 (1979)    
    街市英雄 (1979)    
    出籠馬騮 (1979)    
    佛都有火 (1979)    
    唐山五虎 (1979)    
    軍閥趣史 (1979)    
    孔雀王朝 (1979)    
    奇招 (1979)    
    圓月彎刀 (1979)    
    少林英雄榜 (1979)    
    雜技亡命隊 (1979)    
    絕代雙驕 (1979)    
    差人大佬博命仔 (1979)    
    鐵旗門 (1980)    
    少林搭棚大師 (1980)    
    洪文定三破白蓮教 (1980)    
    第三類打鬥 (1980)    
    英雄無淚 (1980)    
    惡爺 (1980)    
    插翅難飛 (1980)    
    徐老虎與白寡婦 (1980)    
    通天小子紅槍客 (1980)    
    邪鬥邪 (1980)    
    搏紮 (1980)    
    打蛇 (1980)    
    大殺四方 (1980)    
    少林與武當 (1980)    
    情俠追風劍 (1980)    
    乾隆皇與三姑娘 (1980)    
    背叛師門 (1980)    
    叉手 (1981)    
    陸小鳳之決戰前後 (1981)    
    龍虎小英雄 (1981)    
    長輩 (1981)    
    蠱 (1981)    
    飛屍 (1981)    
    紅粉動江湖 (1981)    
    目無王法 (1981)    
    流氓千王 (1981)    
    屍妖 (1981)    
    千王鬥千霸 (1981)    
    御貓三戲錦毛鼠 (1982)    
    魔界 (1982)    
    城寨出來者 (1982)    
    乾隆皇君臣鬥智 (1982)    
    三十年細說從頭 (1982)    
    武松 (1982)    
    鬼畫符 (1982)    
    大旗英雄傳 (1982)    
    小子有種 (1982)    
    沖宵樓 (1982)    
    廣東靚仔玉 (1982)    
    邪完再邪 (1982)    
    人皮燈籠 (1982)    
    十八般武藝 (1982)    
    搏盡 (1982)    
    楊過與小龍女 (1983)    
    滿天神佛 (1983)    
    封神劫 (1983)    
    種鬼 (1983)    
    少林與武當 (1983)    
    星際鈍胎 (1983)    
    掌門人 (1983)    
    樑上君子 (1983)    
    毀滅號地車 (1983)    
    日劫 (1983)    
    六指琴魔 (1983)    
    神通術與小霸王 (1983)    
    鹿鼎記 (1983)    
    望子成蟲 (1984)    
    走火炮 (1984)    
    洪拳大師 (1984)    
    南斗官三鬥北少爺 (1984)    
    布衣神相 (1984)    
    霹靂雷電 (1984)    
    新飛狐外傳 (1984)    
    我愛神仙遮 (1984)    
    少年蘇乞兒 (1985)    
    天官賜福 (1985)    
    霹靂十傑 (1985)