Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
範展鴻
Fan Chin-Hung  ♂
Aliases:  范展雄,  樊展雄 ,  范展鴻





 
Filmography (1980-2015)
 
  動作設計 (9 films)
    橫衝直撞火鳳凰 (1990)    
    夢醒血未停 (1991)    
    魔唇劫 (1991)    
    勝者為王 (1992)    
    幽靈人間II鬼味人間 (2002)    
    愛上屍新娘 (2006)    
    鬼眼刑警 (2006)    
    無極限 (2011)    
    倩女幽魂 (2011)    
  助理指導 (15 films)
    地頭龍 (1990)    
    喋血邊緣 (1991)    
    龍騰四海 (1992)    
    赤裸羔羊 (1992)    
    笑俠楚留香 (1993)    
    白髮魔女2 (1993)    
    黑豹天下 (1993)    
    男兒當入樽 (1994)    
    大冒險家 (1995)    
    黑金 (1997)    
    半支煙 (1999)    
    雷霆戰警 (2000)    
    黑俠 II (2002)    
    有隻僵屍暗戀你 (2008)    
    猛龍特囧 (2015)    
  演員 (96 films)
    神龍猛探 (1980)    
    龍的心 (1985)    
    夏日福星 (1985)    
    凶貓 (1987)    
    衛斯理傳奇 (1987)    
    The Vampire Is Alive (1987)    
    艷鬼凶靈 (1988)    
    陷阱邊沿 (1988)    
    殺出香港 (1988)    
    龍之家族 (1988)    
    精裝追女仔之2 (1988)    
    老虎出更 (1988)    
    刑警本色 (1988)    
    同根生 (1989)    
    賭神 (1989)    
    獵魔群英 (1989)    
    專釣大鱷 (1989)    
    喋血雙雄 (1989)    
    龍虎家族 (1989)    
    秦俑 (1989) ... [武師]
    賭聖 (1990)    
    地頭龍 (1990)    
    一眉道姑 (1990)    
    笑傲江湖 (1990)    
    唯我獨尊 (1990)    
    摩登如來神掌 (1990)    
    瘦虎肥龍 (1990)    
    風雨同路 (1990)    
    衝擊天子門生 (1991)    
    海狼 (1991)    
    五虎將之決裂 (1991)    
    禿鷹檔案 (1991)    
    喋血邊緣 (1991)    
    夢醒血未停 (1991)    
    新精武門1991 (1991)    
    表哥我來也 (1991)    
    蠻荒的童話 (1991)    
    至尊無上II永霸天下 (1991)    
    表姐,妳玩野! (1991)    
    毒豪 (1991)    
    正紅旗下 (1991)    
    漫畫威龍 (1992)    
    四大探長 (1992)    
    轟天皇家將 (1992)    
    俠女傳奇 (1992)    
    龍之根 (1992)    
    賭城大亨II之至尊無敵 (1992)    
    赤裸羔羊 (1992)    
    明月照尖東 (1992)    
    草莽英雌 (1992)    
    九二神鵰之痴心情長劍 (1992)    
    辣手神探 (1992)    
    龍騰四海 (1992)    
    沙丘戰士 (1992)    
    火種 (1993)    
    射鵰英雄傳之東成西就 (1993)    
    新仙鶴神針 (1993)    
    一代梟雄之三支旗 (1993)    
    人皮燈籠 (1993)    
    黑豹天下 (1993)    
    赤腳小子 (1993)    
    初生之犢 (1994)    
    賭神2 (1994)    
    青蛇殺手 (1994)    
    魔域追兇 (1994)    
    地下賭王 (1994)    
    7金剛 (1994)    
    燈籠 (1994)    
    冇面俾 (1995)    
    狂野生死戀 (1995)    
    95陀槍女警 (1995)    
    給爸爸的信 (1995)    
    霹靂火 (1995)    
    衝鋒隊─怒火街頭 (1996)    
    賭神3之少年賭神 (1996)    
    古惑仔3之隻手遮天 (1996)    
    旺角風雲 (1996)    
    新喋血雙雄 (1996)    
    洪興仔之江湖大風暴 (1996)    
    旺角的天空2男燒衣 (1996)    
    戰狼傳說 (1997)    
    黃飛鴻之西域雄獅 (1997) ... [武師]
    KO 雷霆一擊 (1998)    
    陽光警察 (1999)    
    半支煙 (1999)    
    爆裂刑警 (1999)    
    龍在邊緣 (1999)    
    舞廳 (1999)    
    生死拳速 (2000)    
    雷霆戰警 (2000)    
    江湖告急 (2000)    
    知法犯法 (2001)    
    鬼眼刑警 (2006)    
    神槍手與智多星 (2007) ... [武師]
    金錢帝國 (2009)    
    迷城 (2015) ... [武術組]