Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
未知邵氏演員(18)
Unknown SB-Actor(18)  ♂





 
Filmography (1966-1983)
 
  演員 (123 films)
    斷臂神龍劍 (1966)    
    藍色夜總會 (1967)    
    網嬌娃 (1967)    
    鐵觀音勇破爆炸黨 (1968)    
    危險十七歲 (1968)    
    千面大盜 (1968)    
    諜海花 (1968)    
    陰陽刀 (1969)    
    雌雄妙賊 (1969)    
    釣金龜 (1969)    
    飛刀手 (1969)    
    一池春水 (1970)    
    雙喜臨門 (1970)    
    殺機 (1970)    
    春火 (1970)    
    雙俠 (1971)    
    影子神鞭 (1971)    
    女殺手 (1971)    
    少奶奶的絲襪 (1972)    
    愛奴 (1972)    
    玉女嬉春 (1972)    
    大軍閥 (1972)    
    鐵娃 (1973)    
    猛漢 (1973)    
    五大漢 (1974)    
    洋妓 (1974)    
    香港73 (1974)    
    黃飛鴻義取丁財炮 (1974)    
    七金屍 (1974)    
    天天報喜 (1974)    
    不再有春天 (1974)    
    財星高照 (1974)    
    捉鼠記 (1974)    
    陳夢吉計破脂粉陣 (1975)    
    降頭 (1975)    
    扭計祖宗陳夢吉 (1975)    
    中國超人 (1975)    
    傾國傾城 (1975)    
    沙膽英 (1976)    
    半斤八兩 (1976)    
    賭王大騙局 (1976)    
    老夫子 (1976)    
    騙財騙色 (1976)    
    拈花惹草 (1976)    
    辭郎洲 (1976)    
    油鬼子 (1976)    
    風花雪月 (1977)    
    洪熙官 (1977)    
    應召名冊 (1977)    
    乾隆下江南 (1977)    
    人蛇鼠 (1977)    
    玩火的人 (1977)    
    楚留香 (1977)    
    佛跳牆 (1977)    
    唐人街小子 (1977)    
    俏探女嬌娃 (1977)    
    紅樓春夢 (1977)    
    絕不低頭 (1977)    
    老爺車縱火謀殺案 (1977)    
    秀花大盜 (1978)    
    五毒 (1978)    
    笑傲江湖 (1978)    
    蕭十一郎 (1978)    
    乾隆下揚州 (1978)    
    子曰:食色性也 (1978)    
    殘缺 (1978)    
    廣東十虎與後五虎 (1979)    
    絕代雙驕 (1979)    
    色慾與純情 (1979)    
    梁天來 (1979)    
    七煞 (1979)    
    手扣 (1979)    
    風流斷劍小小刀 (1979)    
    白馬黑七 (1979)    
    龍形虎步千里追 (1979)    
    爛頭何 (1979)    
    圓月彎刀 (1979)    
    唐山五虎 (1979)    
    出籠馬騮 (1979)    
    奇招 (1979)    
    街市英雄 (1979)    
    茅山殭屍拳 (1979)    
    差人大佬博命仔 (1979)    
    鬼叫春 (1979)    
    銷魂玉 (1979)    
    痳瘋怪拳 (1979)    
    佛都有火 (1979)    
    截拳鷹爪功 (1979)    
    孔雀王朝 (1979)    
    匯峰號黃金大風暴 (1979)    
    賣命小子 (1979)    
    教頭 (1979)    
    搏紮 (1980)    
    惡爺 (1980)    
    邪鬥邪 (1980)    
    少林與武當 (1980)    
    通天小子紅槍客 (1980)    
    大殺四方 (1980)    
    徐老虎與白寡婦 (1980)    
    奪棍 (1980)    
    乾隆皇與三姑娘 (1980)    
    少林搭棚大師 (1980)    
    背叛師門 (1980)    
    萬人斬 (1980)    
    發圍 (1980)    
    鐵旗門 (1980)    
    長輩 (1981)    
    魔劍俠情 (1981)    
    屍妖 (1981)    
    千王鬥千霸 (1981)    
    紅粉動江湖 (1981)    
    執法者 (1981)    
    目無王法 (1981)    
    流氓千王 (1981)    
    龍虎小英雄 (1981)    
    小子有種 (1982)    
    神經大俠 (1982)    
    三十年細說從頭 (1982)    
    沖宵樓 (1982)    
    武松 (1982)    
    鹿鼎記 (1983)    
    一觸驚魂 (1983)    
    A計劃 (1983)