Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳家樂(1)
Carlos Chan Ka-Lok  ♂
Aliases:  陳嘉樂





 
Filmography (2008-2020)
 
  動作設計 (1 film)
    紫霞 (2015)    
  演員 (26 films)
    保持通話 (2008) ... 王偉健
    死神傻了 (2009) ... 傷者
    很想和你在一起 (2009) ... 俊文
    戀人絮語 (2010) ... 少年黎廣生
    出軌的女人 (2011) ... Tony
    紮職 (2012) ... 刀手
    DIVA華麗之後 (2012) ... 樂
    澀青298-03 (2013)    
    哭喪女 (2013)    
    當C遇上G7 (2013)    
    有客到 (2015) ... Harry
    破風 (2015) ... Simon
    紫霞 (2015)    
    巴黎假期 (2015)    
    十二金鴨 (2015)    
    幸運是我 (2016)    
    3條友飲醉走 (2016)    
    選老坐 (2016)    
    鬼網 (2017)    
    吉屋 (2018)    
    兄弟班 (2018) ... 阿健
    廉政風雲 (2019) ... Gary
    罪吼 (2019)    
    一級指控 (2019)    
    掃毒2天地對決 (2019)    
    緊急救援 (2020)