Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
羅棋
Law Kei (1)  ♂
Aliases:  羅基石,  基石,  羅淇,  羅祺





 
Filmography (1963-2012)
 
  導演 (38 films)
    名劍天驕 (1969)    
    蔡李佛勇擒色魔 (1970)    
    小偷鬥大賊 (1973)    
    雙拳道 (1973)    
    賣命 (1973)    
    老虎燕星 (1973)    
    烏龍教一 (1974)    
    風雲八千里 (1975)    
    金三角龍虎門 (1975)    
    李三腳威震地獄門 (1977)    
    猛龍壁虎小拳王 (1977)    
    講數 (1977)    
    脂粉大煞星 (1978)    
    威震天南 (1978)    
    盲拳、怪招、神經刀 (1978)    
    荷蘭賭人頭 (1978)    
    痳瘋怪拳 (1979)    
    老鼠街 (1981)    
    冷血紅番 (1982)    
    冷血屠夫 (1985)    
    野狼街 (1988)    
    龍在江湖 (1988)    
    關東太陽會 (1993)    
    屍蠱艷譚 (1993)    
    新七擒七縱七色狼 (1994)    
    失鎗神探 (1995)    
    難得有情郎 (1997)    
    皇帝也風流 (1997)    
    超級保鏢 (1998)    
    宋朝風月 (1999)    
    慾海霸王花 (2000)    
    血濺忠義門 (2001)    
    家宅凶靈 (2002)    
    少年陳真 (2004)    
    古宅魅影 (2004)    
    無敵鐵砂掌 (2005)    
    向殺手挑戰 (2006)    
    鬼厲魂 (2006)    
  剪接 (1 film)
    冷血屠夫 (1985)    
  場記 (1 film)
    八仙鬧東 (1963)    
  策劃 (9 films)
    風雲八千里 (1975)    
    廣東鐵橋三 (1979)    
    領野 (1981)    
    邪花劫 (1983)    
    香港強姦奇案之割喉 (2001)    
    辣手學子 (2002)    
    道中道 (2003)    
    向殺手挑戰 (2006)    
    新忠烈圖 (2007)    
  副導演 (11 films)
    情與愛 (1964)    
    兩個懵仔爭老豆 (1964)    
    四色復仇劍 (1968)    
    天狼寨 (1968)    
    天龍堡 (1969)    
    玉女劍 (1969)    
    娘惹之戀 (1969)    
    郎如春日風 (1969)    
    江湖第一劍 (1969)    
    總有一天捉到你 (1970)    
    師弟出馬 (1980)    
  監製 (1 film)
    脂粉大煞星 (1978)    
  演員 (67 films)
    無敵天書(上集) (1965)    
    女黑俠木蘭花 (1966)    
    金鷗 (1967)    
    儒俠 (1967)    
    貓眼女郎 (1967)    
    少女情 (1967)    
    獨臂刀 (1967)    
    黑殺星 (1967)    
    黑野貓霸海揚威 (1967)    
    英雄本色 (1967)    
    斷腸劍 (1967)    
    紅衣少女 (1967)    
    神劍震江湖 (1967)    
    神刀 (1968)    
    玉面飛狐 (1968)    
    殺手劍 (1968)    
    金燕子 (1968)    
    天狼寨 (1968)    
    娘惹之戀 (1969)    
    郎如春日風 (1969) ... 上官展華
    十二金錢鏢 (1969)    
    總有一天捉到你 (1970)    
    小姐不在家 (1970)    
    蔡李佛勇擒色魔 (1970)    
    三十六殺手 (1971) ... -
    無敵鐵沙掌 (1971)    
    刀不留人 (1971)    
    鐵掌旋風腿 (1972)    
    拳頭枕頭 (1972)    
    唐人客 (1972)    
    合氣道 (1972)    
    不共戴天 (1972)    
    小偷鬥大賊 (1973)    
    雙拳道 (1973)    
    賣命 (1973)    
    五雷轟頂 (1973)    
    鐵漢浪子 (1974)    
    入冊 (1977)    
    猛龍壁虎小拳王 (1977)    
    荷蘭賭人頭 (1978)    
    脂粉大煞星 (1978)    
    廣東鐵橋三 (1979)    
    獸性地獄女 (1982)    
    A計劃 (1983)    
    龍在江湖 (1988)    
    神秘彎刀 (1991)    
    大八掛 (1992)    
    性劫蘭桂芳 (1993)    
    慾海花 (1993)    
    玉女性重傷 (1993)    
    旺角的天空2男燒衣 (1996)    
    古惑奇兵之兵行險著 (1996)    
    網上鬼妻 (1996)    
    金枝玉葉之睡在下流社會的日子 (1999)    
    宋朝風月 (1999)    
    雄霸四海 (2000)    
    黑獄聖女 (2000)    
    血濺忠義門 (2001)    
    淚眼殺星之八佰龍兵團 (2001)    
    極速殭屍 (2001)    
    風流韻事 (2001)    
    風月奇譚 (2001)    
    風花雪月 (2001)    
    力王之真正的敵人 (2002)    
    家宅凶靈 (2002)    
    偷窺樂無窮之紋身怪客 (2003)    
    紮職 (2012)    
  執行導演 (3 films)
    阿福與土佬 (1980)    
    北俠歐陽春 (1999)    
    少年陳真 (2004)    
  編劇 (28 films)
    名劍天驕 (1969)    
    小偷鬥大賊 (1973)    
    金三角龍虎門 (1975)    
    風雲八千里 (1975)    
    猛龍壁虎小拳王 (1977)    
    講數 (1977)    
    李三腳威震地獄門 (1977)    
    荷蘭賭人頭 (1978)    
    脂粉大煞星 (1978)    
    盲拳、怪招、神經刀 (1978)    
    痳瘋怪拳 (1979)    
    冷血紅番 (1982)    
    龍在江湖 (1988)    
    野狼街 (1988)    
    東方巨龍 (1988)    
    屍蠱艷譚 (1993)    
    人鬼搭檔 (1993)    
    邪儈 (1994)    
    青蛇殺手 (1994)    
    少林英雄之方世玉洪熙官 (1994)    
    古惑奇兵之兵行險著 (1996)    
    雌虎威龍 (1997)    
    宋朝風月 (1999)    
    李逵傳奇 (1999)    
    風流名妓蘇小小 (1999)    
    特工神諜 (2001)    
    淚眼殺星之八佰龍兵團 (2001)    
    香港強姦奇案之割喉 (2001)