Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
羅棋
Law Kei (1)  ♂
Aliases:  羅基石,  基石,  羅淇,  羅祺





 
Filmography (1963-2012)
 
  導演 (37 films)
    名劍天驕 (1969)    
    蔡李佛勇擒色魔 (1970)    
    小偷鬥大賊 (1973)    
    雙拳道 (1973)    
    賣命 (1973)    
    老虎燕星 (1973)    
    烏龍教一 (1974)    
    風雲八千里 (1975)    
    金三角龍虎門 (1975)    
    講數 (1977)    
    猛龍壁虎小拳王 (1977)    
    李三腳威震地獄門 (1977)    
    盲拳、怪招、神經刀 (1978)    
    脂粉大煞星 (1978)    
    荷蘭賭人頭 (1978)    
    威震天南 (1978)    
    痳瘋怪拳 (1979)    
    老鼠街 (1981)    
    冷血紅番 (1982)    
    冷血屠夫 (1985)    
    龍在江湖 (1988)    
    野狼街 (1988)    
    關東太陽會 (1993)    
    屍蠱艷譚 (1993)    
    新七擒七縱七色狼 (1994)    
    失鎗神探 (1995)    
    皇帝也風流 (1997)    
    難得有情郎 (1997)    
    宋朝風月 (1999)    
    慾海霸王花 (2000)    
    血濺忠義門 (2001)    
    家宅凶靈 (2002)    
    古宅魅影 (2004)    
    少年陳真 (2004)    
    無敵鐵砂掌 (2005)    
    鬼厲魂 (2006)    
    向殺手挑戰 (2006)    
  剪接 (1 film)
    冷血屠夫 (1985)    
  場記 (1 film)
    八仙鬧東 (1963)    
  策劃 (9 films)
    風雲八千里 (1975)    
    廣東鐵橋三 (1979)    
    領野 (1981)    
    邪花劫 (1983)    
    香港強姦奇案之割喉 (2001)    
    辣手學子 (2002)    
    道中道 (2003)    
    向殺手挑戰 (2006)    
    新忠烈圖 (2007)    
  副導演 (11 films)
    兩個懵仔爭老豆 (1964)    
    情與愛 (1964)    
    天狼寨 (1968)    
    四色復仇劍 (1968)    
    郎如春日風 (1969)    
    江湖第一劍 (1969)    
    娘惹之戀 (1969)    
    天龍堡 (1969)    
    玉女劍 (1969)    
    總有一天捉到你 (1970)    
    師弟出馬 (1980)    
  監製 (1 film)
    脂粉大煞星 (1978)    
  演員 (65 films)
    女黑俠木蘭花 (1966)    
    黑殺星 (1967)    
    黑野貓霸海揚威 (1967)    
    紅衣少女 (1967)    
    斷腸劍 (1967)    
    神劍震江湖 (1967)    
    金鷗 (1967)    
    儒俠 (1967)    
    貓眼女郎 (1967)    
    英雄本色 (1967)    
    獨臂刀 (1967)    
    少女情 (1967)    
    金燕子 (1968)    
    殺手劍 (1968)    
    天狼寨 (1968)    
    神刀 (1968)    
    玉面飛狐 (1968)    
    娘惹之戀 (1969)    
    十二金錢鏢 (1969)    
    郎如春日風 (1969) ... 上官展華
    小姐不在家 (1970)    
    總有一天捉到你 (1970)    
    刀不留人 (1971)    
    三十六殺手 (1971) ... -
    無敵鐵沙掌 (1971)    
    唐人客 (1972)    
    合氣道 (1972)    
    鐵掌旋風腿 (1972)    
    拳頭枕頭 (1972)    
    不共戴天 (1972)    
    雙拳道 (1973)    
    五雷轟頂 (1973)    
    賣命 (1973)    
    小偷鬥大賊 (1973)    
    鐵漢浪子 (1974)    
    猛龍壁虎小拳王 (1977)    
    入冊 (1977)    
    荷蘭賭人頭 (1978)    
    脂粉大煞星 (1978)    
    廣東鐵橋三 (1979)    
    獸性地獄女 (1982)    
    A計劃 (1983)    
    龍在江湖 (1988)    
    神秘彎刀 (1991)    
    大八掛 (1992)    
    性劫蘭桂芳 (1993)    
    玉女性重傷 (1993)    
    慾海花 (1993)    
    古惑奇兵之兵行險著 (1996)    
    旺角的天空2男燒衣 (1996)    
    網上鬼妻 (1996)    
    宋朝風月 (1999)    
    金枝玉葉之睡在下流社會的日子 (1999)    
    黑獄聖女 (2000)    
    雄霸四海 (2000)    
    風月奇譚 (2001)    
    風花雪月 (2001)    
    風流韻事 (2001)    
    血濺忠義門 (2001)    
    極速殭屍 (2001)    
    淚眼殺星之八佰龍兵團 (2001)    
    家宅凶靈 (2002)    
    力王之真正的敵人 (2002)    
    偷窺樂無窮之紋身怪客 (2003)    
    紮職 (2012)    
  執行導演 (3 films)
    阿福與土佬 (1980)    
    北俠歐陽春 (1999)    
    少年陳真 (2004)    
  編劇 (27 films)
    名劍天驕 (1969)    
    小偷鬥大賊 (1973)    
    風雲八千里 (1975)    
    金三角龍虎門 (1975)    
    講數 (1977)    
    猛龍壁虎小拳王 (1977)    
    李三腳威震地獄門 (1977)    
    荷蘭賭人頭 (1978)    
    脂粉大煞星 (1978)    
    盲拳、怪招、神經刀 (1978)    
    痳瘋怪拳 (1979)    
    冷血紅番 (1982)    
    龍在江湖 (1988)    
    東方巨龍 (1988)    
    野狼街 (1988)    
    屍蠱艷譚 (1993)    
    人鬼搭檔 (1993)    
    邪儈 (1994)    
    少林英雄之方世玉洪熙官 (1994)    
    青蛇殺手 (1994)    
    古惑奇兵之兵行險著 (1996)    
    雌虎威龍 (1997)    
    宋朝風月 (1999)    
    風流名妓蘇小小 (1999)    
    李逵傳奇 (1999)    
    淚眼殺星之八佰龍兵團 (2001)    
    香港強姦奇案之割喉 (2001)