Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
楊柏塵
Yeung Pak-Chan  ♂





 
Filmography (1965-1975)
 
  演員 (75 films)
    荒江三女俠 (1965)    
    邊城三俠 (1966)    
    大刺客 (1967)    
    琴劍恩仇 (1967)    
    無敵女殺手 (1967)    
    飛賊金絲貓 (1967)    
    金鷗 (1967)    
    貓眼女郎 (1967)    
    七俠五義 (1967)    
    獨臂刀 (1967)    
    玉面飛狐 (1968)    
    天狼寨 (1968)    
    金燕子 (1968)    
    如來神掌再顯神威 (1968)    
    血影紅燈 (1968)    
    飛燕金刀 (1969)    
    八步追魂 (1969)    
    保鏢 (1969)    
    飛賊白菊花 (1969)    
    龍虎鬥 (1970)    
    報仇 (1970)    
    江湖三女俠 (1970)    
    大羅劍俠 (1970)    
    小煞星 (1970)    
    十二金牌 (1970)    
    十三太保 (1970)    
    瘋狂殺手 (1971)    
    來如風 (1971)    
    無名英雄 (1971)    
    女捕快 (1971)    
    血酒天牢 (1971)    
    鏢旗飛揚 (1971)    
    拳擊 (1971)    
    大決鬥 (1971)    
    新獨臂刀 (1971)    
    落葉飛刀 (1972)    
    林沖夜奔 (1972)    
    天下第一拳 (1972)    
    小拳王 (1972)    
    仇連環 (1972)    
    水滸傳 (1972)    
    年輕人 (1972)    
    惡客 (1972)    
    方世玉 (1972)    
    大殺手 (1972)    
    四騎士 (1972)    
    馬永貞 (1972)    
    壁虎 (1972)    
    小老虎 (1973)    
    黃飛鴻 (1973)    
    大海盜 (1973)    
    小雜種 (1973)    
    滿州人 (1973)    
    刺馬 (1973)    
    過關斬將 (1973)    
    大刀王五 (1973)    
    除霸 (1973)    
    頂天立地 (1973)    
    土匪 (1973)    
    雙拳道 (1973)    
    五虎將 (1973)    
    蕩寇誌 (1973)    
    黑帶仇 (1973)    
    一網打盡 (1974)    
    吸毒者 (1974)    
    巴黎殺手 (1974)    
    少林子弟 (1974)    
    奪命刺客 (1974)    
    七金屍 (1974)    
    洪拳與詠春 (1974)    
    太極拳 (1974)    
    猛虎鬥狂龍 (1974)    
    後生 (1975)    
    龍虎走天涯 (1975)    
    惡霸 (1975)