Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳惠敏(1)
Michael Chan Wai-Man  ♂





 
Filmography (1972-2017)
 
  動作設計 (9 films)
    夜貓子 (1974)    
    龍虎灘 (1974)    
    絕招 (1974)    
    一山五虎 (1974)    
    女逃犯 (1975)    
    跳灰 (1976)    
    手扣 (1979)    
    舞廳 (1981)    
    神探朱古力 (1986)    
  監製 (3 films)
    黑道福星 (1989)    
    三級七日情 (1992)    
    上帝之手 (1999)    
  導演 (2 films)
    千里單騎追兇 (1977)    
    義膽雄心 (1990)    
  助理指導 (1 film)
    碼頭大決鬥 (1973)    
  演員 (169 films)
    餓虎狂龍 (1972)    
    血愛 (1972)    
    黑名單 (1972) ... 韓大魁
    春滿丹麥 (1973)    
    碼頭大決鬥 (1973)    
    魔鬼天使 (1973)    
    猛蛟閗地蛇龍女 (1973)    
    蕩寇誌 (1973)    
    血酒後街 (1973)    
    一山五虎 (1974)    
    絕招 (1974)    
    危機四伏 (1974)    
    逃獄犯 (1974)    
    龍虎灘 (1974)    
    夜貓子 (1974)    
    大蛟龍 (1974)    
    嬉笑怒罵 (1975)    
    女逃犯 (1975) ... 李勇
    少林殺戒 (1975)    
    大毒梟 (1975)    
    中原鏢局 (1976)    
    鬼計雙雄 (1976)    
    龍門秘指 (1976)    
    唐山弟子 (1976)    
    跳灰 (1976) ... 殺手
    破戒 (1977)    
    決殺令 (1977)    
    浪子狄十三 (1977)    
    走得快好世界 (1977)    
    鐵拳小子 (1977)    
    男猛 (1977)    
    九龍城風波 (1977)    
    千里單騎追兇 (1977)    
    霹靂殺手 (1978)    
    漩渦 (1978)    
    十字鎖喉手 (1978)    
    爛鬼與車頭 (1978)    
    笑傲江湖 (1978) ... 郝傑英
    交貨 (1978)    
    紮馬 (1978)    
    黑幕 (1978)    
    威震天南 (1978)    
    牆內牆外 (1979)    
    血肉磨坊 (1979)    
    風流斷劍小小刀 (1979)    
    錢王、拳王 (1979)    
    手扣 (1979)    
    蛇形醉步 (1980)    
    孤獨名劍 (1980)    
    少林英雄 (1980)    
    八絕 (1980)    
    斬手指 (1981)    
    護花鈴 (1981)    
    舞廳 (1981)    
    知法犯法 (1981)    
    綠印 (1981)    
    金殺手 (1981)    
    五遁忍術 (1982)    
    小子有種 (1982)    
    別愛陌生人 (1982)    
    賊性 (1982)    
    搏殺 (1982)    
    殺入愛情街 (1982)    
    獵魔者 (1982)    
    賊王之王 (1982)    
    愛人女神 (1982)    
    龍少爺 (1982) ... 程公公
    獸性地獄女 (1982)    
    阿姐有料 (1983)    
    雷霆出擊 (1983)    
    狂情 (1983)    
    火爺 (1983)    
    一脫求生 (1984)    
    青蛙王子 (1984) ... 郁德仁
    我愛羅蘭度 (1984) ... 郁德仁
    癲鳳狂龍 (1984)    
    生命快車 (1984)    
    無名火 (1984)    
    教頭發威 (1985)    
    冷血屠夫 (1985)    
    偷情 (1985)    
    恭喜發財 (1985)    
    天使出更 (1985)    
    俾鬼捉 (1986) ... 范女友兄長
    雙龍吐珠 (1986)    
    神探朱古力 (1986) ... 搶匪
    龍在江湖 (1986)    
    連環炮 (1986)    
    流氓英雄 (1986)    
    皇家戰士 (1986)    
    江湖正傳 (1987)    
    呷醋大丈夫 (1987)    
    A計劃續集 (1987) ... 歐心虎
    殺出黃國 (1988)    
    法律無情 (1988)    
    一妻兩夫 (1988)    
    開心巨無霸 (1989) ... 尖東沙哥
    同根生 (1989) ... 唐輝
    殺手蝴蝶夢 (1989)    
    獵魔群英 (1989)    
    我在黑社會的日子 (1989) ... 謝勝
    黑道福星 (1989)    
    義膽雄心 (1990)    
    風雨同路 (1990)    
    中日南北和 (1990)    
    虎膽女兒紅 (1990) ... 二哥 - 呂傳義
    BB 30 (1990)    
    五億探長雷洛傳(雷老虎) (1991) ... 老虎蟹
    忠奸盜 (1991)    
    中環英雄 (1991) ... 黑幫老大
    駁腳差佬 (1991)    
    五億探長雷洛傳II之父子情仇 (1991)    
    四大家族之龍虎兄弟 (1991) ... 王老吉
    賭王至尊 (1991)    
    新殭屍先生 (1992)    
    丐世英雄 (1992)    
    奸人世家 (1992)    
    嘩!英雄 (1992) ... 督察
    逃學英雄傳 (1992) ... 蟹哥
    草莽英雌 (1992) ... 陳Sir
    細佬識講野! (1992)    
    龍騰四海 (1992)    
    女兒當自強 (1993) ... 雷公
    嬌娃不設防三度偷情 (1993)    
    警花肉搏強姦黨 (1993)    
    妒火焚情 (1993)    
    太子傳說 (1993) ... 青龍
    濟公 (1993) ... 土地公
    現代蠱惑仔 (1995) ... 榮
    古惑仔3之隻手遮天 (1996) ... 駱丙潤
    金榜題名 (1996) ... 飄哥
    旺角風雲 (1996) ... 福
    旺角渣Fit人 (1996) ... 龍哥
    愛上100%英雄 (1997)    
    龍在江湖 (1998) ... 眉叔
    新古惑仔之少年激鬥篇 (1998) ... 駱駝
    血仍是冷 (1998)    
    濠江風雲 (1998)    
    半支煙 (1999) ... 九紋龍
    父報子仇 (1999)    
    蕩女痴男 (1999)    
    黑社會檔案之黑金帝國 (1999)    
    賭王千霸之光棍遇著無皮柴 (1999)    
    賭王千霸之偷龍轉鳳 (1999)    
    上帝之手 (1999) ... 敏哥
    賭王千霸之大殺三方 (1999)    
    殺戳波士 (2000)    
    黑社會.com (2000)    
    流氓師表 (2000)    
    買兇拍人 (2001) ... 標哥
    不死情謎 (2001) ... 牛叔
    老薑 (2001)    
    老夫子2001 (2001) ... 金爺
    非常凶姐 (2002) ... 九紋龍
    絕種鐵金剛 (2003) ... 巴閉哥
    忘不了 (2003) ... 七叔
    大無謂 (2004) ... 笠哥
    大佬愛美麗 (2004) ... 雷輝
    新一代接班人之殺戮江湖 (2004)    
    情癲大聖 (2005) ... 眾生相
    我亞媽發仔瘟 (2005)    
    一個好爸爸 (2008) ... 德叔
    滅門 (2010) ... 陳万山
    打擂台 (2010) ... 龐青
    紮職 (2012) ... 敏叔
    起勢搖滾 (2012)    
    大茶飯 (2014) ... 二叔
    男極探射燈 (2015)    
    追龍 (2017)    
  出品人 (1 film)
    三級七日情 (1992)    
  編劇 (1 film)
    手扣 (1979)