Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
何寶星
Ho Bo-Sing  ♂
Aliases:  何家聲,  何保星





 
Filmography (1968-1985)
 
  演員 (116 films)
    玉面飛狐 (1968)    
    方世玉三打木人巷 (1968)    
    飛俠小白龍 (1968)    
    神刀 (1968)    
    殺手劍 (1968)    
    金燕子 (1968)    
    三招了 (1969)    
    保鏢 (1969)    
    江湖第一劍 (1969)    
    八步追魂 (1969)    
    小武士 (1969)    
    君子劍 (1969)    
    飛刀手 (1969)    
    獨臂刀王 (1969)    
    銀刀血劍 (1969)    
    龍虎鬥 (1970)    
    餓狼谷 (1970)    
    大羅劍俠 (1970)    
    插翅虎 (1970)    
    江湖三女俠 (1970)    
    十三太保 (1970)    
    女俠賣人頭 (1970)    
    拳擊 (1971)    
    飛俠神刀 (1971)    
    大決鬥 (1971)    
    鏢旗飛揚 (1971)    
    萬箭穿心 (1971)    
    鷹王 (1971)    
    玉面俠 (1971)    
    來如風 (1971)    
    四騎士 (1972)    
    水滸傳 (1972)    
    群英會 (1972)    
    小拳王 (1972)    
    大殺手 (1972)    
    馬永貞 (1972)    
    快活林 (1972)    
    方世玉 (1972)    
    林沖夜奔 (1972)    
    仇連環 (1972)    
    天下第一拳 (1972)    
    蕩寇誌 (1973)    
    五虎將 (1973)    
    逃亡 (1973)    
    警察 (1973)    
    憤怒青年 (1973)    
    血証 (1973)    
    小老虎 (1973)    
    滿州人 (1973)    
    大刀王五 (1973)    
    雙拳道 (1973)    
    刺馬 (1973)    
    魔鬼天使 (1973)    
    危機四伏 (1974)    
    少林五祖 (1974)    
    電單車 (1974)    
    赤膽好漢 (1974)    
    方世玉與洪熙官 (1974)    
    虎鬥虎 (1974)    
    奪命刺客 (1974)    
    少林子弟 (1974)    
    沖天炮 (1974)    
    洪拳與詠春 (1974)    
    吸毒者 (1974)    
    五大漢 (1974)    
    哪吒 (1974)    
    洪拳小子 (1975)    
    色慾和尚 (1975)    
    後生 (1975)    
    的士大佬 (1975)    
    神打 (1975)    
    陸阿采與黃飛鴻 (1976)    
    八國聯軍 (1976)    
    洪熙官 (1977)    
    玩火的人 (1977)    
    狐蝠 (1977)    
    功夫小子 (1977)    
    荷蘭賭人頭 (1978)    
    盲拳、怪招、神經刀 (1978)    
    少林卅六房 (1978)    
    猛男大賊胭脂虎 (1978)    
    蛇珠 (1978)    
    漩渦 (1978)    
    中華丈夫 (1978)    
    撈家撈女撈上撈 (1978)    
    螳螂 (1978)    
    殺出重圍 (1978)    
    踢館 (1979)    
    截拳鷹爪功 (1979)    
    無招勝有招 (1979)    
    爛頭何 (1979)    
    茅山殭屍拳 (1979)    
    教頭 (1979)    
    搏命單刀奪命搶 (1979)    
    痳瘋怪拳 (1979)    
    瘋猴 (1979)    
    老鼠拉龜 (1979)    
    七煞 (1979)    
    無名小卒 (1979)    
    奪棍 (1980)    
    連城訣 (1980)    
    阿福與土佬 (1980)    
    黃飛鴻與鬼腳七 (1980)    
    壞小子 (1980)    
    醉蛇小子 (1980)    
    蛇形醉步 (1980)    
    少林搭棚大師 (1980)    
    血鸚鵡 (1981)    
    老鼠街 (1981)    
    勇者無懼 (1981)    
    血雙 (1982)    
    小子有種 (1982)    
    火拼油尖區 (1983)    
    血汗金錢 (1983)    
    新飛狐外傳 (1984)    
    江湖了斷 (1985)