Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
王鍾
Wong Chung (1)  ♂
Aliases:  姜佩君





 
Filmography (1968-2011)
 
  監製 (1 film)
    拖錯車 (1985)    
  導演 (7 films)
    金手指 (1980)    
    衝鋒車 (1981)    
    踩線 (1981)    
    流氓公僕 (1985)    
    凌晨晚餐 (1987)    
    長短腳之戀 (1988)    
    老虎出監 (1989)    
  演員 (89 films)
    金燕子 (1968)    
    神刀 (1968)    
    天狼寨 (1968)    
    鐵手無情 (1969)    
    死角 (1969)    
    獨臂刀王 (1969)    
    大盜歌王 (1969)    
    小武士 (1969)    
    八步追魂 (1969)    
    保鏢 (1969) ... 啞吧
    小煞星 (1970)    
    報仇 (1970) ... 鍊條老四
    大羅劍俠 (1970)    
    春火 (1970)    
    江湖三女俠 (1970)    
    鐵羅漢 (1970)    
    龍虎鬥 (1970)    
    遊俠兒 (1970)    
    十二金牌 (1970)    
    十三太保 (1970) ... 康君立
    插翅虎 (1970)    
    大決鬥 (1971)    
    雙俠 (1971)    
    新獨臂刀 (1971)    
    玉面俠 (1971)    
    鷹王 (1971)    
    拳擊 (1971)    
    無名英雄 (1971) ... 程營長
    四騎士 (1972)    
    仇連環 (1972)    
    小孩與狗 (1972)    
    水滸傳 (1972)    
    群英會 (1972)    
    馬永貞 (1972) ... 譚四手下
    年輕人 (1972)    
    蕩寇誌 (1973)    
    七十二家房客 (1973)    
    五虎將 (1973) ... 姚廣
    憤怒青年 (1973) ... 沈昌
    警察 (1973)    
    五大漢 (1974)    
    吸毒者 (1974)    
    香港73 (1974) ... 匪徒
    大劫案 (1975)    
    的士大佬 (1975)    
    古之色狼 (1975)    
    七面人 (1975) ... 曾敢
    嬉笑怒罵 (1975)    
    索命 (1976)    
    五毒天羅 (1976)    
    少林寺 (1976)    
    香港奇案 (1976) ... 1)
    流星蝴蝶劍 (1976) ... 孫 劍
    沙膽英 (1976)    
    賭王大騙局 (1976) ... 沙成
    姦魔 (1977) ... 陳森
    老爺車縱火謀殺案 (1977)    
    蝙蝠傳奇 (1978) ... 勾子長,御前侍衛
    清宮大刺殺 (1978)    
    笑傲江湖 (1978) ... 史行俠
    爛鬼與車頭 (1978)    
    廣東鐵橋三 (1979)    
    人在江湖 (1979)    
    要命的小方 (1979)    
    小李飛刀 (1979)    
    血肉磨坊 (1979)    
    孔雀王朝 (1979)    
    南王北丐 (1979)    
    點指兵兵 (1979) ... 陳立基
    金手指 (1980)    
    少林英雄 (1980)    
    八絕 (1980)    
    執法者 (1981) ... 陳忠
    龍虎的四寸号 (1981)    
    流氓千王 (1981)    
    衝鋒車 (1981)    
    護花鈴 (1981)    
    凶榜 (1981)    
    越南仔 (1982)    
    賭王千王群英會 (1982)    
    同線車 (1983)    
    火拼油尖區 (1983)    
    上海灘十三太保 (1984)    
    流氓公僕 (1985)    
    霊幻襲撃 (1987)    
    人海孤鴻 (1989)    
    武狀元蘇乞兒 (1992) ... 莫老三
    黑社會 (2005) ... 吹雞
    保衛戰隊之出動喇!朋友! (2011)    
  策劃 (4 films)
    單程路 (1981)    
    暗渠 (1983)    
    血中血 (1983)    
    黃禍 (1984)    
  執行監製 (1 film)
    馬後砲 (1984)    
  編劇 (4 films)
    金手指 (1980)    
    踩線 (1981)    
    衝鋒車 (1981)    
    長短腳之戀 (1988)