Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
楊靜塵
Yang Ching-Chen  ♂
 
Filmography (1969-1992)
 
  監製 (1 film)
    神龍猛虎殺大賊 (1973)    
  副導演 (6 films)
    大盜歌王 (1969)    
    獨臂刀王 (1969)    
    死角 (1969)    
    龍虎鬥 (1970)    
    黑白道 (1971)    
    獨臂拳王 (1972)    
  導演 (13 films)
    神龍猛虎殺大賊 (1973)    
    豪客 (1973)    
    小廣東 (1974)    
    神出鬼沒女煞星 (1974)    
    女煞星大鬧烏龍院 (1974)    
    妙手千金 (1975)    
    十八羅漢拳 (1978)    
    雌雄雙煞 (1978)    
    浪子神劍 (1979)    
    南王北丐 (1979)    
    闖將 (1988)    
    玫瑰百合牽牛花 (1989)    
    賭鬼總動員 (1992)    
  演員 (1 film)
    黑白道 (1971)    
  編劇 (2 films)
    豪客 (1973)    
    小廣東 (1974)