Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
王青
Wong Ching (1)  ♂
Aliases:  王清,  王青龍





 
Filmography (1967-2011)
 
  動作設計 (2 films)
    衝鋒車 (1981)    
    城寨出來者 (1982)    
  導演 (1 film)
    血中血 (1983)    
  演員 (131 films)
    盜劍 (1967)    
    殺手劍 (1968)    
    天狼寨 (1968)    
    神刀 (1968)    
    金燕子 (1968)    
    名劍天驕 (1969)    
    小武士 (1969)    
    大盜歌王 (1969)    
    鐵手無情 (1969)    
    獨臂刀王 (1969)    
    死角 (1969)    
    插翅虎 (1970)    
    龍虎鬥 (1970)    
    報仇 (1970)    
    小煞星 (1970)    
    大羅劍俠 (1970)    
    江湖三女俠 (1970)    
    十三太保 (1970)    
    十二金牌 (1970)    
    遊俠兒 (1970)    
    春火 (1970)    
    拳擊 (1971)    
    飛俠神刀 (1971)    
    無名英雄 (1971) ... 兵將
    大決鬥 (1971)    
    鷹王 (1971)    
    血酒天牢 (1971)    
    鏢旗飛揚 (1971)    
    雙俠 (1971)    
    新獨臂刀 (1971)    
    萬箭穿心 (1971)    
    玉面俠 (1971)    
    仇連環 (1972)    
    年輕人 (1972)    
    群英會 (1972)    
    快活林 (1972)    
    惡客 (1972)    
    馬永貞 (1972) ... 陸浦
    水滸傳 (1972)    
    小拳王 (1972)    
    硬漢 (1972)    
    方世玉 (1972) ... 簡鐵拳
    四騎士 (1972)    
    天下第一拳 (1972)    
    頂天立地 (1973)    
    蕩寇誌 (1973)    
    逃亡 (1973)    
    憤怒青年 (1973) ... 黑幫手下
    五虎將 (1973) ... 土匪
    方世玉與洪熙官 (1974)    
    五大漢 (1974)    
    烏龍教一 (1974)    
    啼笑夫妻 (1974)    
    電單車 (1974)    
    少林子弟 (1974)    
    財星高照 (1974)    
    玫瑰戀 (1975)    
    酒吧女郎 (1975)    
    惡霸 (1975) ... 王振平
    少林寺 (1976)    
    死囚 (1976)    
    傳奇方世玉 (1976)    
    旋風踢 (1977)    
    大煞星與小妹頭 (1978)    
    飛渡捲雲山 (1978)    
    拳精 (1978)    
    貂女 (1978)    
    人在江湖 (1979)    
    小李飛刀 (1979)    
    無招勝有招 (1979)    
    血肉磨坊 (1979)    
    風流殘劍血無痕 (1980)    
    金劍 (1980)    
    師爸 (1980)    
    八絕 (1980)    
    壞小子 (1980)    
    山狗 (1980) ... 荷蘭佬
    少林英雄 (1980)    
    二等兵 (1981)    
    護花鈴 (1981)    
    功夫皇帝 (1981)    
    二等兵續集 (1981)    
    單程路 (1981)    
    刺客列傳 (1981)    
    衝鋒車 (1981)    
    踩線 (1981)    
    凶榜 (1981) ... 香港先生
    賊性 (1982)    
    野狼幫 (1982)    
    難兄難弟 (1982) ... 大口青
    小生怕怕 (1982) ... 湯德仁
    Friend 過打 Band (1982) ... 大口環
    城寨出來者 (1982) ... 一清
    摩登衙門 (1983)    
    火拼油尖區 (1983)    
    血中血 (1983)    
    少爺威威 (1983) ... 羅億萬
    專撬牆腳 (1983)    
    同線車 (1983)    
    叔侄•縮窒 (1983)    
    伊人再見 (1984)    
    上海灘十三太保 (1984)    
    馬後砲 (1984)    
    男女方程式 (1984)    
    孖襟兄弟 (1984)    
    花心蘿蔔 (1984) ... 阿青
    拖錯車 (1985)    
    老友鬼鬼 (1985) ... 湯瑪士
    吉人天相 (1985) ... 老虎狗
    小生獻醜 (1986)    
    最佳福星 (1986) ... 王幫辦
    歡樂叮噹 (1986)    
    鬼馬朱唇 (1986)    
    開心鬼撞鬼 (1986) ... 大佬 (翡翠娛樂中心持牌人)
    心跳一百 (1987)    
    橫財三千萬 (1987) ... 警官
    鬼咁串 (1988)    
    長短腳之戀 (1988) ... 梁少海
    公子多情 (1988) ... 大口施
    福星闖江湖 (1989) ... 巫義氣
    絕代雙驕 (1992) ... 武林雙尊之一
    機密檔案實錄火蝴蝶 (1993) ... 大口扒
    一九四九之劫後英雄傳 (1993) ... 衛三豹
    橫財就手 (2002)    
    江湖 (2004) ... 費手下老許
    兄弟 (2007) ... 就叔
    維多利亞壹號 (2010) ... 保安員
    七十二家房客 (2010) ... 自由行旅客
    撕票風雲 (2010) ... 大口
    勁抽福祿壽 (2011) ... 武僧
    我愛香港 (2011)    
  策劃 (1 film)
    一九四九之劫後英雄傳 (1993)