Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
倉田保昭
Kurata Yasuaki  ♂





 
Filmography (1972-2017)
 
  監製 (1 film)
    最後一擊 (1989)    
  演員 (70 films)
    方世玉 (1972) ... 譚飛腳
    四騎士 (1972)    
    惡客 (1972)    
    小拳王 (1972)    
    爬山虎 (1972)    
    餓虎狂龍 (1972)    
    女英雄飛車奪寶 (1973)    
    怒雙衝冠 (1973)    
    強中手 (1973)    
    猛虎下山 (1973) ... 片山四郎
    趕盡殺絕 (1973)    
    飛虎小霸王 (1973)    
    死對頭 (1973)    
    黑豹 (1973)    
    麒麟掌 (1973)    
    虎拳 (1973)    
    大小通吃 (1973)    
    英雄本色 (1973) ... 老大
    雙面女煞星 (1973)    
    除暴 (1973)    
    一拳一塊錢 (1973)    
    狼對狼 (1973)    
    大追蹤 (1974)    
    大小遊龍 (1974)    
    兩虎惡鬥 (1974)    
    神龍小虎闖江湖 (1974)    
    香港小教父 (1974) ... d田
    金三角龍虎門 (1975) ... 張健
    神拳飛龍 (1975)    
    傳奇方世玉 (1976)    
    方世玉大破梅花樁 (1977)    
    男猛 (1977)    
    中華丈夫 (1978)    
    撈家撈女撈上撈 (1978)    
    孽種 (1980)    
    懲罰 (1980)    
    情劫 (1980)    
    貓頭鷹 (1981) ... 倉田保昭 (忍者之師)
    上海灘大爺 (1981)    
    術士神傳 (1981)    
    飛刀•又見飛刀 (1981)    
    霍元甲 (1982)    
    黑玫瑰 (1983)    
    最佳拍檔大顯神通 (1983) ... 牛牛
    飛簷走壁 (1983)    
    亡命忍者 (1983)    
    至尊神偷 (1984)    
    Ninja Thunderbolt (1984)    
    夏日福星 (1985)    
    歡樂龍虎榜 (1986)    
    原振俠與衛斯理 (1986)    
    富貴列車 (1986)    
    東方禿鷹 (1987) ... 越南軍官
    金裝大酒店 (1988)    
    最後一擊 (1989)    
    極道追蹤 (1991) ... 石川
    精武英雄 (1994) ... 船越文夫
    中華賭俠 (2000)    
    暗鬥 (2001)    
    夕陽天使 (2002) ... 師傅
    安娜與武林 (2003) ... 石劍
    天煞孤星 (2005)    
    新宿事件 (2009) ... 渡川太郎
    夜行俠陳真 (2010)    
    大上海 (2012) ... 西野少佐
    金剛王 (2013)    
    蕩寇風雲 (2017)    
    狂獸 (2017)    
    空手道 (2017)    
    追捕 (2017)