Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
劉午琪
Liu Wu-Chi  ♀





 
Filmography (1970-1976)
 
  演員 (22 films)
    一鳳三龍擒七虎 (1970)    
    群英會 (1972)    
    小孩與狗 (1972)    
    十四女英豪 (1972) ... 楊秋蘭
    風月奇譚 (1972)    
    桃色經紀 (1973)    
    北地胭脂 (1973) ... 賽觀音
    七十二家房客 (1973)    
    血証 (1973)    
    牛鬼蛇神 (1973)    
    金瓶雙艷 (1974) ... 吳銀儿
    成記茶樓 (1974) ... 冼細珠
    香港73 (1974) ... 馮海倫
    天網 (1974)    
    愛心千萬萬 (1975)    
    神化外母古惑妻 (1975) ... 客串王昭君
    血滴子 (1975) ... 李玉屏
    嬉笑怒罵 (1975)    
    大劫案 (1975)    
    賭王大騙局 (1976)    
    香港奇案之二《兇殺》 (1976)    
    索命 (1976)