Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
傅華陽
Fu Hua-Yang  ♂

 
Filmography (2004-2013)
 
  監製 (1 film)
    七小羅漢 (2010)    
  製片 (2 films)
    桃花燦爛 (2004)    
    七小羅漢 (2010)    
  導演 (6 films)
    桃花燦爛 (2004)    
    精舞門 (2008)    
    七小羅漢 (2010)    
    無極限 (2011)    
    鐵血嬌娃 (2013)    
    快樂到家 (2013)    
  演員 (2 films)
    無極限 (2011)    
    鐵血嬌娃 (2013)    
  編劇 (3 films)
    桃花燦爛 (2004)    
    無極限 (2011)    
    快樂到家 (2013)    
  出品人 (2 films)
    桃花燦爛 (2004)    
    新少林寺 (2011)