Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
白彪
Jason Pai Piao  ♂
Aliases:  白標,  劉偉文





 
Filmography (1969-2015)
 
  動作設計 (7 films)
    無敵鐵沙掌 (1971)    
    追擊 (1971)    
    龍虎征西 (1973)    
    龍蛇混雜 (1974)    
    龍爭虎鬥精武魂 (1975)    
    荷蘭賭人頭 (1978)    
    白馬黑七 (1979)    
  製片 (1 film)
    白馬黑七 (1979)    
  副導演 (1 film)
    獅吼 (1972)    
  助理指導 (1 film)
    大破白蓮教 (1971)    
  演員 (102 films)
    雙鎗沙膽標 (1969)    
    保鏢 (1969)    
    八步追魂 (1969)    
    報仇 (1970)    
    龍虎鬥 (1970)    
    三十六殺手 (1971) ... 焦豪
    大決鬥 (1971)    
    鬼流星 (1971)    
    巴士站 (1971)    
    財色驚魂 (1971)    
    無敵鐵沙掌 (1971)    
    追擊 (1971)    
    神劍魔劍 (1971) ... 白峰
    大破白蓮教 (1971)    
    盲拳 (1972)    
    鐵指唐手 (1972)    
    辣手強徒 (1972)    
    唐手跆拳道 (1972)    
    戰北國 (1972)    
    怪客 (1973)    
    男子漢 (1973)    
    五雷轟頂 (1973)    
    龍虎征西 (1973)    
    龍蛇混雜 (1974) ... 毒蛇
    至尊寶 (1974)    
    翡翠馬 (1974)    
    下南洋 (1974)    
    龍爭虎鬥精武魂 (1975)    
    醒目雙星香港淘金記 (1975)    
    摧花毒降頭 (1975)    
    酒帘 (1976)    
    瀛台泣血 (1976)    
    黃飛鴻四大弟子 (1977) ... 梁寬
    水月門 (1977)    
    四二六 (1977)    
    脂粉大煞星 (1978)    
    廣東十虎 (1978)    
    密十至尊 (1978)    
    荷蘭賭人頭 (1978)    
    老虎田雞 (1978)    
    大路強人 (1978)    
    白馬黑七 (1979)    
    街市英雄 (1979) ... 洪熙官
    茅山道人 (1979) ... 包正義
    龍虎門 (1979)    
    豬肉榮 (1979)    
    萬人斬 (1980)    
    黃飛鴻與鬼腳七 (1980)    
    無翼蝙蝠 (1980)    
    連城訣 (1980) ... 丁典
    插翅難飛 (1980)    
    徐老虎與白寡婦 (1980) ... 李振彪
    英雄無淚 (1980) ... 司馬超群
    血鸚鵡 (1981)    
    陸小鳳之決戰前後 (1981) ... 葉孤城
    書劍恩仇錄 (1981) ... 乾隆
    飛屍 (1981)    
    目無王法 (1981)    
    猛龍福星 (1981)    
    千門八將 (1981)    
    大旗英雄傳 (1982)    
    邪咒 (1982)    
    幫規 (1982)    
    少林傳人 (1983)    
    武林聖火令 (1983) ... 谷半怪
    神通術與小霸王 (1983) ... 曹操
    三闖少林 (1983) ... 喬一多
    六指琴魔 (1983)    
    清宮啟示錄 (1983) ... 年羹堯
    暗渠 (1983) ... 子健
    水晶人 (1983)    
    錦衣衛 (1984)    
    水滸外傳 (1984)    
    老鷹的劍 (1984)    
    游俠情 (1984)    
    江湖了斷 (1985)    
    夏日福星 (1985)    
    霹靂十傑 (1985) ... 清帝國提督
    龍譚大鱷 (1985)    
    少年蘇乞兒 (1985)    
    凶咒 (1986)    
    師姐撞邪 (1986)    
    女藍風雲 (1989)    
    西雅圖大屠殺 (1989)    
    鐵膽雄風 (1989) ... 大俠
    富貴兵團 (1990)    
    浪漫殺手自由人 (1990)    
    衝擊天子門生 (1991) ... 古國文
    破繭急先鋒 (1991)    
    執法威龍 (1992)    
    火種 (1993)    
    流根大狀 (1994) ... 保羅
    悍匪 (1996)    
    血洗奪命錢 (2000)    
    毒灰 (2000)    
    笑太極 (2004)    
    這個阿爸真爆炸 (2004) ... 四舅父
    七劍 (2005) ... 劉精一
    藏龍 (2007)    
    明媚時光 (2009)    
    光輝歲月 (2012)    
    王家欣 (2015)    
  策劃 (1 film)
    賊聖 (1991)