Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳觀泰
Chen Kuan-Tai  ♂
Aliases:  大哥成





 
Filmography (1969-2018)
 
  動作設計 (7 films)
    龍沐香 (1970)    
    巴士站 (1971)    
    追擊 (1971)    
    無敵鐵沙掌 (1971)    
    五雷轟頂 (1973)    
    猴拳大決鬥 (1978)    
    洪熙官,方世玉,陸阿采 (1978)    
  監製 (5 films)
    大懵成 (1976)    
    九紋龍 (1977)    
    喋血風雲 (1990)    
    血在風上 (1990)    
    棄卒 (1990)    
  導演 (7 films)
    大懵成 (1976)    
    鐵馬騮 (1977)    
    猴拳大決鬥 (1978)    
    上海灘大亨 (1979)    
    危險人物 (1981)    
    神探梟雄 (1982)    
    喋血風雲 (1990)    
  演員 (158 films)
    八步追魂 (1969)    
    神偷姊妹花 (1969)    
    報仇 (1970)    
    學府新潮 (1970)    
    龍沐香 (1970)    
    龍虎鬥 (1970)    
    黃飛鴻勇破烈火陣 (1970)    
    大羅劍俠 (1970)    
    追擊 (1971)    
    神劍魔劍 (1971) ... 洪天豹
    三十六殺手 (1971) ... 焦猛
    巴士站 (1971)    
    大決鬥 (1971)    
    無敵鐵沙掌 (1971)    
    浪子與修女 (1971)    
    鬼流星 (1971)    
    金旋風 (1972)    
    年輕人 (1972) ... 何泰
    蕩寇灘 (1972)    
    風流艷盜 (1972)    
    四騎士 (1972)    
    水滸傳 (1972) ... 史進
    火戀 (1972)    
    十四女英豪 (1972)    
    仇連環 (1972) ... 仇連環
    拳門 (1972)    
    馬永貞 (1972) ... 馬永貞
    小孩與狗 (1972)    
    火燙的愛人 (1972)    
    五虎將 (1973) ... 馬刀
    大刀王五 (1973) ... 王五
    逃亡 (1973)    
    五雷轟頂 (1973)    
    七十二家房客 (1973)    
    刺馬 (1973) ... 黃縱
    蕩寇誌 (1973) ... 史進
    成記茶樓 (1974) ... 大哥成
    五大漢 (1974)    
    香港73 (1974) ... 救護車隊長
    方世玉與洪熙官 (1974) ... 洪熙官
    少林子弟 (1974) ... 洪熙官
    嬉笑怒罵 (1975)    
    大劫案 (1975)    
    彩宏焦焦 (1975)    
    大哥成 (1975) ... 大成哥
    血滴子 (1975) ... 馬騰
    神打 (1975)    
    七面人 (1975) ... 羅金英
    新啼笑姻緣 (1975) ... 官少豐
    賭王大騙局 (1976) ... 彭天石
    沙膽英 (1976)    
    八道樓子 (1976) ... 江明坤
    陸阿采與黃飛鴻 (1976) ... 陸阿采
    鐵馬騮 (1977)    
    九紋龍 (1977)    
    洪熙官 (1977) ... 洪熙官
    上海灘 (1977)    
    決鬥老虎莊 (1978)    
    猴拳大決鬥 (1978)    
    殘缺 (1978) ... 杜天道
    八萬罪人 (1979)    
    上海灘大亨 (1979)    
    鐵拳 (1979)    
    背叛師門 (1980)    
    請帖 (1980) ... 古非天
    萬人斬 (1980) ... 冷天鷹
    斬手指 (1981)    
    千王鬥千霸 (1981) ... 張烈
    危險人物 (1981)    
    千門八將 (1981)    
    辛亥雙十 (1981)    
    赤色響尾蛇 (1981)    
    紅粉動江湖 (1981)    
    換帖兄弟 (1982)    
    卒仔抽車 (1982)    
    上海大亨 (1982)    
    人皮燈籠 (1982) ... 譚富
    別愛陌生人 (1982)    
    神探梟雄 (1982)    
    龍頭老大 (1982)    
    小飛龍 (1982)    
    幫規 (1982) ... 莽依圖
    雜牌大進擊 (1982)    
    賊王之王 (1982) ... 宮本
    七武士 (1982)    
    新西遊記 (1982)    
    女忍者 (1983)    
    雷霆出擊 (1983)    
    腦魔 (1983)    
    風水二十年 (1983)    
    亡命忍者 (1983)    
    楊過與小龍女 (1983) ... 郭靖
    布衣神相 (1984) ... 纖月蒼龍軒
    屠夫 (1984)    
    洪拳大師 (1984) ... 榮峰
    霹靂智多星 (1984)    
    望子成蟲 (1984)    
    游俠情 (1984)    
    阮氏三雄 (1984)    
    霹靂雷電 (1984)    
    擂台 (1984) ... 馮超白
    上海灘十三太保 (1984)    
    賊聖 (1984)    
    天官賜福 (1985)    
    霹靂情 (1985)    
    江湖正傳 (1987)    
    龍發堂 (1988)    
    情與法 (1988)    
    義膽群英 (1989) ... 阿泰
    富貴兵團 (1990)    
    先發制人 (1990)    
    奇兵 (1990)    
    血在風上 (1990)    
    喋血風雲 (1990)    
    小偷亞星 (1990) ... 陳元龍
    賭王至尊 (1991) ... 泰哥
    赤慾情花 (1991)    
    志在出位 (1991)    
    五虎將之決裂 (1991) ... 威哥
    賭鬼 (1992)    
    情慾世界 (1992)    
    俾鬼玩 (1992) ... 曾泉
    奇案實錄白色通道 (1992)    
    神偷警花 (1992)    
    神探乾濕褸 (1993)    
    走佬威龍 (1993)    
    馬路天使 (1993)    
    運財五福星 (1996) ... 雷天
    周成過台灣 (1998)    
    古惑仔之出位 (2001)    
    殭屍大時代 (2002)    
    力王之真正的敵人 (2002)    
    古宅魅影 (2004)    
    少年陳真 (2004)    
    我亞媽發仔瘟 (2005)    
    龍虎門 (2006) ... 馬坤
    絕世好妻 (2006)    
    新忠烈圖 (2007)    
    精舞門 (2008) ... 二叔
    殺人犯 (2009) ... 泰哥
    錦衣衛 (2010) ... 法王
    打擂台 (2010) ... 陳德成
    火龍 (2010) ... 簡警官
    鴻門宴 (2011) ... 虯髯客
    鐵拳 (2012)    
    絕無退路 (2012)    
    光輝歲月 (2012)    
    刺客 (2013)    
    同謀 (2013) ... 柴哥
    真假鐵馬騮 (2014)    
    惡戰 (2014)    
    君子道 (2015)    
    師父 (2015)    
    新鬼打鬼 (2016)    
    那年夏天你去了哪 (2016)    
    少女打擂台 (2016)    
    毒。誡 (2017) ... 斬崩刀
    起底組 (2018)    
  策劃 (1 film)
    小偷亞星 (1990)    
  編劇 (2 films)
    猴拳大決鬥 (1978)    
    危險人物 (1981)    
  執行監製 (1 film)
    烏龍教一 (1974)