Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
田俊
James Tin Chuen  ♂
Aliases:  陳文





 
Filmography (1968-1993)
 
  動作設計 (1 film)
    冰天俠女 (1971)    
  副導演 (4 films)
    執法先鋒 (1986)    
    脂粉雙雄 (1990)    
    黐線枕邊人 (1991)    
    一刀傾城 (1993)    
  助理指導 (1 film)
    鬼咬鬼 (1990)    
  演員 (81 films)
    紅辣椒 (1968)    
    虎膽 (1969)    
    龍門金劍 (1969)    
    四武士 (1969)    
    燕娘 (1969)    
    人頭馬 (1969)    
    鷹爪手 (1970)    
    五虎屠龍 (1970)    
    鐵羅漢 (1970)    
    武林風雲 (1970)    
    十二金牌 (1970)    
    冰天俠女 (1971) ... 王子
    刀不留人 (1971) ... 陳若愚
    血符門 (1971)    
    唐山大兄 (1971) ... 許劍
    追擊 (1971)    
    天龍八將 (1971)    
    聾啞劍 (1971)    
    鬼太監 (1971)    
    精武門 (1972) ... 范家祺
    五雷轟頂 (1973)    
    冷面虎 (1973)    
    鐵娃 (1973)    
    海員七號 (1973)    
    龍虎金剛 (1973)    
    綽頭狀元 (1974)    
    福建少林拳 (1974)    
    天才與白痴 (1975)    
    驅魔女 (1975)    
    大千世界 (1975)    
    女子跆拳群英會 (1975)    
    心魔 (1975)    
    花飛滿城春 (1975)    
    少林門 (1976) ... 石少峰
    三德和尚與舂米六 (1977)    
    鐵頭鐵指鐵布衫 (1977)    
    四大門派 (1977) ... 古小虎
    點止功夫咁簡單 (1978)    
    拳精 (1978) ... 桃花浪子陸青
    貂女 (1978)    
    死亡遊戲 (1978)    
    飛渡捲雲山 (1978)    
    辣手小子 (1979)    
    龍拳 (1979)    
    笑拳怪招 (1979) ... 陳鵬飛
    百戰保山河 (1979)    
    楚留香與胡鐵花 (1980)    
    天涯怪客一陣風 (1981)    
    劍神一笑 (1981)    
    敗家仔 (1981)    
    提防小手 (1982) ... 督察
    奇謀妙計五福星 (1983) ... 陳超
    龍騰虎躍 (1983) ... 程俊南
    雙龍出海 (1984)    
    神勇雙響炮 (1984)    
    貓頭鷹與小飛象 (1984)    
    皇家師姐 (1985)    
    福星高照 (1985) ... 香港監獄警官
    龍的心 (1985) ... 金田俊
    夏日福星 (1985)    
    殭屍家族 (1986) ... 交通警察
    神勇雙響炮續集 (1986)    
    富貴列車 (1986)    
    最佳福星 (1986) ... 隊長
    執法先鋒 (1986)    
    表哥到 (1987)    
    東方禿鷹 (1987)    
    中國最後一個太監 (1988) ... 軍閥
    飛龍猛將 (1988) ... 老馮
    江湖接班人 (1988)    
    師姐大晒 (1989)    
    火燭鬼 (1989)    
    夜魔先生 (1990)    
    脂粉雙雄 (1990)    
    洪福齊天 (1991)    
    五億探長雷洛傳II之父子情仇 (1991)    
    五億探長雷洛傳(雷老虎) (1991) ... 白飯魚
    老豆唔怕多 (1991) ... 豪哥
    贏錢專家 (1991)    
    '92霸王花與霸王花 (1992)    
    一刀傾城 (1993)