Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
于楓(1)
Yue Fung  ♀
Aliases:  張豫汶,  桂香





 
Filmography (1969-2011)
 
  製片 (1 film)
    喋血邊緣 (1991)    
  副導演 (2 films)
    火爆行動 (1989)    
    關人鬼事 (1991)    
  演員 (32 films)
    青葉子 (1969)    
    劍中之王 (1969)    
    十三妹 (1969)    
    阿草下山 (1969)    
    乾坤大醉俠 (1970)    
    夜合花 (1970)    
    金印仇 (1971)    
    蕭十一郎 (1971)    
    齊人樂 (1971)    
    龍虎會風雲 (1971)    
    隱身女俠 (1971) ... 司徒文佩
    惡虎村 (1971)    
    快活林 (1972)    
    黑店 (1972)    
    壁虎 (1972)    
    北地胭脂 (1973) ... 大琴
    大海盜 (1973)    
    蕩寇誌 (1973)    
    小妞.大盜.我 (1982)    
    吹牛大王 (1982)    
    一線兩星大進擊 (1982)    
    彈指神功 (1982)    
    風鈴中的刀聲 (1983)    
    少年蘇乞兒 (1985)    
    火爆行動 (1989)    
    喋血邊緣 (1991)    
    愛到盡頭 (1993)    
    古惑夕陽紅 (2000)    
    末路人 (2000)    
    七十二家房客 (2010) ... 街坊
    我愛香港 (2011)    
    勁抽福祿壽 (2011) ... 茶客