Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
唐威(1)
David Tang Wei  ♂





 
Filmography (1968-1987)
 
  監製 (1 film)
    青青草原上 (1974)    
  演員 (67 films)
    目蓮救母 (1968)    
    春夢了無痕 (1968)    
    巫山點點愁 (1968)    
    淚的小花 (1969)    
    武士盟 (1969)    
    二郎神楊戩 (1970)    
    紅豔女飛龍 (1970)    
    十萬金山 (1971) ... 馮俊卿
    問白雲 (1971)    
    豪俠霍元甲 (1971) ... 唐開泰
    挑戰 (1971)    
    No Other Way (1971)    
    妙想天開 (1971)    
    老爺車 (1971)    
    刺蠻王 (1971) ... 金山戈
    騙術大王 (1971)    
    鐵掌穿腸腿 (1971)    
    劍 (1971)    
    有我就有你 (1971) ... 張崇仁
    家花總比野花香 (1971)    
    朱洪武續集劉伯溫傳 (1971)    
    往事只能回味 (1971)    
    中國人 (1972)    
    仇 (1972)    
    東西南北風 (1972)    
    四季發財 (1972) ... 張忠田
    無價之寶 (1972)    
    狂小子大色魔 (1973)    
    杯酒高歌 (1974)    
    鬼使神差 (1974)    
    大摩天嶺 (1974)    
    大追蹤 (1974)    
    亡命天涯 (1974)    
    青青草原上 (1974)    
    女兵日記 (1975)    
    南俠展昭 (1975)    
    地藏王 (1975)    
    香花與毒草 (1975)    
    十字路口 (1976) ... 何文俊
    火燒少林寺 (1976)    
    大忠烈 (1976)    
    萬法歸宗一少林 (1976)    
    海軍突擊隊 (1977)    
    少林兄弟 (1977)    
    望春風 (1977)    
    白花飄雪花飄 (1977) ... 秦白藍
    千刀萬里追 (1977)    
    神龍 (1978)    
    沙灘上的月亮 (1978)    
    鬼馬大俠 (1978)    
    碧血冼銀槍 (1979)    
    古寧頭大戰 (1979)    
    天狼星 (1979)    
    大湖英烈 (1980)    
    劍氣蕭蕭孔雀翎 (1980)    
    釋迦牟尼 (1980)    
    上行列車 (1981)    
    一線兩星大進擊 (1982)    
    九彎十八轉 (1982)    
    血戰大二膽 (1982)    
    超級勇士 (1982)    
    新西遊記 (1982)    
    新目蓮救母 (1982)    
    最長的一夜 (1983)    
    大蛇王 (1984)    
    朝來寒雨晚來風 (1984)    
    大蛇王 (1987)    
  策劃 (1 film)
    十字路口 (1976)    
  編劇 (1 film)
    十字路口 (1976)