Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
孫越
Sun Yueh  ♂
Aliases:  孫鉞





 
Filmography (1964-1990)
 
  演員 (177 films)
    情人石 (1964)    
    八十八號情報員 (1964)    
    雷堡風雲 (1965)    
    我女若蘭 (1966)    
    故鄉劫 (1966)    
    情海斷腸人 (1966)    
    浪淘沙 (1966)    
    意難忘 (1966)    
    窗裡窗外 (1967) ... 何慕之同事
    塔裡的女人 (1967)    
    十萬青年十萬軍 (1967)    
    鳳陽花鼓 (1967) ... 焦大
    青龍鎮 (1968)    
    掌門人 (1968) ... 江雷
    胭脂虎 (1968) ... 孟師爺
    破曉時分 (1968)    
    血城 (1968)    
    江湖客 (1968)    
    女蘿草 (1968)    
    目蓮救母 (1968)    
    武聖關公 (1969)    
    謝謝總經理 (1969)    
    楊子江風雲 (1969) ... 黃林
    冬暖 (1969) ... 老張
    南刀北劍 (1969)    
    飛賊 (1969)    
    謎俠 (1969)    
    劍中之王 (1969)    
    陌生人 (1969) ... 老人
    福祿壽 (1969)    
    武士盟 (1969)    
    黑牛與白蛇 (1969) ... 楊家二掌鞭
    瘋狂佳人 (1970)    
    龍虎風雲 (1970) ... 柯運
    吉人天相 (1970)    
    幾度花落時 (1970)    
    金葉子 (1970)    
    重慶一號 (1970) ... 張家祥
    一封情報百萬兵 (1970)    
    行行出狀元 (1970)    
    路客與刀客 (1970)    
    奪命閻羅 (1970)    
    一鳳三龍擒七虎 (1970) ... 馬七
    再見阿郎 (1970)    
    聚寶盆 (1970)    
    貓與丈夫 (1970)    
    神傘奇俠 (1970)    
    朱洪武 (1971)    
    隴上春痕 (1971) ... 小順子
    五鳳朝陽 (1971)    
    小人物出頭記 (1971) ... 房客•狗智英
    緹縈 (1971)    
    往事只能回味 (1971)    
    大漠英雄傳 (1971)    
    紅鬍子 (1971)    
    歡天喜地 (1971)    
    愛情一二三 (1971) ... 2) 周偉
    X+Y就是愛 (1971)    
    最長的約會 (1971)    
    大地龍蛇 (1971) ... 崔鳴九
    落鷹峽 (1971)    
    騙術奇譚 (1971)    
    甘羅拜相 (1971) ... 嫪毐
    劍 (1971)    
    老爺酒店 (1971)    
    英雄膽 (1972)    
    騙術大觀 (1972)    
    祭祭袚趿 (1972)    
    為你心碎 (1972)    
    黑巷 (1972)    
    媽媽心碎了 (1972)    
    花花世界 (1972)    
    心願 (1972)    
    鐵漢驚魂 (1973)    
    中國針灸 (1973) ... 吳德
    奇男子 (1973)    
    狂風暴雨 (1973)    
    勢不兩立 (1973)    
    騙術奇中奇 (1973)    
    龍虎恩仇 (1973)    
    女豪傑 (1973)    
    剋星 (1973)    
    摶命彈腿 (1973)    
    大小通吃 (1973)    
    山東大姐 (1973)    
    突破國際死亡線 (1973)    
    窗外 (1973)    
    一條龍 (1973)    
    半斤七両 (1973)    
    義膽 (1973)    
    三百六十一行 (1974)    
    大陰謀 (1974)    
    牛家大院 (1974)    
    老與小 (1974)    
    雙龍谷 (1974)    
    東邊日出西邊雨 (1974)    
    誰敢動我 (1974)    
    近水樓台 (1974)    
    大通緝令 (1974)    
    廣東好漢 (1974)    
    烏龍大追殺 (1974)    
    以毒攻毒 (1974)    
    大風波 (1974)    
    從地獄夾的女人 (1974)    
    出租左手的人 (1974)    
    痴情玉女 (1974) ... 王元
    鬼馬小淘氣 (1974)    
    仇氏雙雄 (1974) ... 沈七爺
    擒兇 (1974)    
    賊公計 (1975)    
    洞房花燭夜 (1975)    
    獵人 (1975)    
    人比人笑死人 (1975)    
    黑鷹一號 (1975)    
    銀海浪子 (1975)    
    大江南北 (1976)    
    達摩密宗血神飄 (1976)    
    神環 (1976)    
    她的爸的媽媽的 (1976)    
    森山虎 (1976)    
    星期六約會 (1976)    
    辣椒兵團 (1976)    
    昨夜,今夜,明夜 (1976)    
    八國聯軍 (1976) ... 李蓮英
    風飄飄鬼飄飄 (1977) ... 王矮子
    Endless Fight (1977)    
    跳躍的愛情 (1977)    
    快刀亂麻斬 (1977)    
    俠士鏢客殺手 (1977)    
    唐山大兄2 (1977)    
    真白蛇傳 (1978)    
    大英雄 (1978)    
    空山靈雨 (1979)    
    神腿 (1979) ... 葛凡
    山中傳奇 (1979) ... 韓經略
    俠影留香 (1979)    
    江湖半醉俠 (1979)    
    糊塗福星闖江湖 (1979)    
    奇門怪拳 (1979)    
    魔鬼剋星 (1980)    
    天下一大笑 (1980)    
    真假大亨 (1980)    
    血濺冷鷹堡 (1980)    
    月夜斬 (1980)    
    天才蠢才 (1980)    
    賭王千上千 (1981)    
    中國女兵 (1981)    
    上行列車 (1981)    
    王牌大老千 (1981)    
    神檯貓 (1981)    
    大殘拳 (1981)    
    終身大事 (1981)    
    大笑將軍 (1981)    
    大俠頑皮豹 (1981)    
    錢搵錢 (1981) ... 陸州
    人偷人 (1982)    
    孫悟空大戰飛人國 (1982)    
    無里頭島 (1982)    
    大追擊 (1982)    
    搭錯車 (1983) ... 啞叔
    1938大驚奇 (1983)    
    火龍任務A級計劃 (1983)    
    迷你特攻隊 (1983)    
    四傻害羞 (1983)    
    黑白珠 (1983)    
    笑匠 (1984)    
    老莫的第二個春天 (1984)    
    台北神話 (1985)    
    七隻狐狸 (1985)    
    孽子 (1986)    
    二手貨 (1986)    
    龍虎風雲 (1987) ... 劉督察
    Devil Dynamite (1987)    
    海峽兩岸 (1988)    
    群龍戲鳳 (1989)    
    兩個油漆匠 (1989)    
    左手搏擊王 (1990)