Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
白蘭
Bai Lan  ♀
Aliases:  傅錦滿





 
Filmography (1950-1988)
 
  製片 (1 film)
    賊仔狀元才 (1967)    
  演員 (71 films)
    花落紅樓 (1950)    
    台南霧夜大血案 (1957)    
    港都夜雨 (1957)    
    錢錢錢 (1958)    
    慈母淚 (1958)    
    假車伕 (1958)    
    寶島姑娘 (1958)    
    姑嫂情深 (1959)    
    世代冤仇兒女情 (1959)    
    好夫妻 (1959) ... 林秀娟
    窮人娶水某 (1959)    
    第一特獎 (1959)    
    查某愛吃醋 (1959) ... 白蘭
    千里明月寄相思 (1959)    
    醫生與護士 (1960)    
    等你一世人 (1961)    
    劉備招親 (1962)    
    我愛我君我愛子(下集) (1962)    
    釋迦傳 (1962)    
    楊萬寶 (1962)    
    何仙姑招親 (1962)    
    我愛我君我愛子(上集) (1962)    
    愛你在心口難開 (1963)    
    世間人 (1963)    
    西廂記 (1963)    
    我的命運 (1963)    
    難忘鳳凰橋 (1963)    
    新妻鏡 (1963)    
    高雄發的尾班車 (1963) ... 翠翠
    可愛的人 (1964)    
    草螟弄雞公 (1964)    
    台北發的早車 (1964)    
    送君出帆 (1964)    
    為著五角錢 (1964)    
    浪子回頭 (1965)    
    悲情鴛鴦夢 (1965) ... 玉春
    浪人與女學生 (1965)    
    自君別後 (1965)    
    再見阿伯 (1965)    
    愁風淚雨 (1965)    
    送君心綿綿 (1965)    
    間諜紅玫瑰 (1966) ... 陳千紅
    開張大吉 (1966)    
    七歲小丈夫 (1966)    
    銀翼大決鬥 (1966) ... 香蘭
    怪影淚痕 (1966)    
    賊仔狀元才 (1967)    
    諜海浴血戰 (1967)    
    雪中四姐妹 (1968)    
    生命之歌 (1968)    
    此恨綿綿何時了 (1968)    
    想伊等八年 (1968)    
    玉觀音 (1969)    
    武聖關公 (1969)    
    薛剛大鬧花燈 (1970)    
    花心財神 (1970)    
    大財神 (1970)    
    老爺夜總會 (1970)    
    太太回娘家 (1970)    
    五對佳偶 (1971)    
    樊梨花移山倒海 (1971)    
    天天報喜 (1974)    
    小山東到香港 (1975)    
    七情六慾 (1976)    
    鬼馬世界 (1976)    
    煲車 (1981)    
    百厭妹 (1983)    
    陰陽錯 (1983)    
    四眼仔 (1985)    
    烏龍大家庭 (1986)    
    天堂血路 (1988)