Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
張清清
Chang Ching-Ching  ♀





 
Filmography (1953-1973)
 
  演員 (60 films)
    八貓傳 (1953)    
    牛伯伯 (1963)    
    義犬救子 (1963)    
    田庄兄哥 (1964)    
    猩猩救主 (1964)    
    故乡联络船 (1965)    
    夜半寫情書 (1965)    
    六個嫌疑犯 (1965)    
    雪中等子兒 (1965)    
    內山姑娘 (1965)    
    五月十三傷心夜 (1965) ... 陳淑惠/麗娜
    豔賊蜘蛛子 (1965)    
    霧夜的燈塔 (1965)    
    悲哀的列車 (1966)    
    小姑娘入城 (1966)    
    地獄花 (1966)    
    懷念的人 (1967)    
    情人橋 (1967)    
    鐵血兒女 (1967)    
    生死難忘 (1967)    
    思慕的人 (1967)    
    紫丁香 (1968) ... 紫丁香
    藝妲女 (1968)    
    歡喜甘願 (1968)    
    劍王子 (1969) ... 馬碧姑 - 歐陽玉蘭
    你的名字就是愛 (1969) ... 盧亦芳
    絕代鏢王 (1969) ... 洪秀娘
    一胎三個 (1969)    
    劍王之王 (1969) ... 𩃥𡢢䉀
    鬼見愁 (1970) ... 孟若萍
    黑劍鬼驚天 (1970)    
    草上飛 (1970) ... 草上飛
    盲女勾魂劍 (1970)    
    血手觀音 (1970)    
    盲女決鬥鬼見愁 (1970)    
    妳我她 (1971)    
    婚姻問題 (1971)    
    鬼見愁決鬧鬼見愁 (1971)    
    雲州大儒俠 (1971) ... 孝女白琼
    勢不兩立 (1971)    
    拼命娘子 (1971)    
    鬼門太極 (1971)    
    頭條好漢 (1971)    
    可恨的人 (1971)    
    仙妻 (1971)    
    龍虎鬥金剛 (1971)    
    獨行大鏢客 (1971)    
    少女红绿灯 (1972)    
    血豹 (1972)    
    擂台 (1972)    
    奪命拳王 (1972) ... 草上飛
    洪門兄弟 (1972)    
    天王拳 (1972)    
    女獨臂刀 (1972)    
    拳王之王 (1972) ... 葉冰
    山東老娘 (1973)    
    惡霸 (1973)    
    唐人票客 (1973)    
    怒火 (1973)    
    無敵阿郎 (1973)