Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
林風(2)
Lam Fung (2)  ♂
Aliases:  林芳雄





 
Filmography (1969-1982)
 
  演員 (51 films)
    幸運草 (1969)    
    那個不多情 (1970)    
    愛情大拍賣 (1970)    
    少奶奶的絲襪 (1972)    
    壁虎 (1972)    
    雨中花 (1972)    
    牛鬼蛇神 (1973)    
    桃色經紀 (1973)    
    土匪 (1973)    
    七十二家房客 (1973)    
    血証 (1973)    
    黃飛鴻 (1973)    
    大刀王五 (1973)    
    突破國際死亡線 (1973)    
    捉鼠記 (1974)    
    鬼馬小天使 (1974)    
    成記茶樓 (1974) ... 阿容
    香港73 (1974) ... 護衛隊員
    艷女還魂 (1974)    
    慾魔 (1974)    
    舞衣 (1974)    
    蛇殺手 (1974)    
    四王一后 (1974)    
    少年與少婦 (1974)    
    大哥成 (1975)    
    降頭 (1975)    
    血滴子 (1975)    
    妙妙女郎 (1975)    
    色中餓鬼 (1975)    
    搭錯線 (1975)    
    嬉笑怒罵 (1975)    
    扭計祖宗陳夢吉 (1975)    
    陳夢吉計破脂粉陣 (1975)    
    沙膽英 (1976)    
    飛龍斬 (1976)    
    賭王大騙局 (1976)    
    香港奇案 (1976) ... 1)
    毒后秘史 (1976)    
    五毒天羅 (1976)    
    死囚 (1976)    
    乾隆皇奇遇記 (1976)    
    勾魂降頭 (1976) ... 遊客
    油鬼子 (1976)    
    天龍八部 (1977)    
    架步串女古惑仔 (1977)    
    入冊 (1977)    
    發財埋便 (1978)    
    毒計 (1979)    
    六三三 (1979)    
    踢竇 (1980)    
    狼來了 (1982)