Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
石兆琪
Shi Zhao-Qi  ♂





 
Filmography (1988-2017)
 
  製片 (1 film)
    鐵道游擊隊之飛虎隊 (1995)    
  演員 (20 films)
    血魂 (1988) ... 雷鳴
    都市奇緣 (1989)    
    秘密采訪 (1989)    
    黑影 (1991) ... 白朋
    拂曉槍聲 (1991)    
    鐵道游擊隊之飛虎隊 (1995) ... 崗村
    投名狀 (2007) ... 何魁
    風聲 (2009) ... 張司令
    守望者 (2011) ... 豹哥
    扎西1935 (2012)    
    百萬巨鳄 (2012) ... 光頭劉
    危情營救 (2013)    
    現場直播 (2014)    
    同桌的你 (2014)    
    戰狼 (2015)    
    愛上試睡師 (2016)    
    奪路而逃 (2016)    
    國酒 (2016)    
    戰狼 II (2017)    
    心理罪城市之光 (2017)