Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
胡錦
Hu Chin  ♀





 
Filmography (1969-1996)
 
  監製 (1 film)
    神偷燕子李三 (1996)    
  製片 (1 film)
    義膽 (1973)    
  演員 (100 films)
    金沙刀 (1969)    
    喜怒哀樂 (1970)    
    太太回娘家 (1970)    
    騙術大王 (1971)    
    緹縈 (1971)    
    騙術奇譚 (1971)    
    老爺酒店 (1971)    
    花花世界 (1972)    
    大軍閥 (1972) ... 高白氏
    山東響馬 (1972)    
    祇羡鴛鴦不羡仙 (1972)    
    一樂也 (1973)    
    小偷鬥大賊 (1973)    
    迎春閣之風波 (1973)    
    風流韻事 (1973) ... 2)潘金蓮
    北地胭脂 (1973) ... 萬人迷
    牛鬼蛇神 (1973)    
    大丈夫興騷寡婦 (1973)    
    女警察 (1973)    
    大小通吃 (1973)    
    愛慾奇譚 (1973)    
    義膽 (1973)    
    心有點點愁 (1973)    
    山東老大 (1973)    
    七十二家房客 (1973)    
    不速客 (1974)    
    水為財 (1974) ... 胡美鳯
    絕招 (1974)    
    聲色犬馬 (1974)    
    珠江大風暴 (1974)    
    販賣人口 (1974) ... 林櫻
    刁蠻鬥風騷 (1974)    
    牛家大院 (1974)    
    雪花片片 (1974)    
    大鄉里 (1974) ... -
    運財童子小祖宗 (1974)    
    香港屋簷下 (1974) ... 廖水仙
    天網 (1974)    
    金瓶雙艷 (1974) ... 潘金蓮
    大蛟龍 (1974)    
    至尊寶 (1974)    
    銀海浪子 (1975)    
    港澳傳奇 (1975)    
    斬草除根 (1975)    
    煙雨 (1975) ... 陳芝蘭
    惡霸 (1975) ... 蘇玉寶
    樀星 (1975)    
    捉姦趣事 (1975) ... 張楊氏
    鐵漢柔情 (1975)    
    生龍活虎小英雄 (1975) ... 紅玫
    諜海英豪 (1975)    
    女逃犯 (1975) ... 張鳳
    少女的祈禱 (1975)    
    紅孩兒 (1975)    
    小祖宗 (1976)    
    愛的奇譚 (1976)    
    拈花惹草 (1976)    
    死囚 (1976)    
    花心三少騷銀姐 (1976)    
    八國聯軍 (1976) ... 賽金花
    大富人家 (1976)    
    下流社會 (1976) ... 李瑪麗
    風起雲湧鬥狂龍 (1976)    
    江湖子弟 (1976)    
    上海灘 (1977)    
    金玉良緣紅樓夢 (1977) ... 王熙鳳
    風花雪月 (1977)    
    金尼姑 (1977)    
    台北77 (1977)    
    名門正派 (1977)    
    血連環 (1977)    
    鐵頭鐵指鐵布衫 (1977)    
    飄香劍雨 (1977) ... 萬妙仙娘
    人虎戀 (1977)    
    俠骨柔情赤子心 (1978)    
    龍威山莊 (1978)    
    神刀流星拳 (1978)    
    菩提門 (1978)    
    糊塗三俠客 (1978)    
    摘星 (1979)    
    龍形虎步千里追 (1979)    
    紅衣喇嘛 (1979)    
    夢中劍 (1979)    
    軍閥趣史 (1979)    
    夢拳蘭花手 (1979)    
    一代英豪 (1979)    
    鬼叫春 (1979)    
    土包子打通關 (1980)    
    鈑公雞 (1980)    
    奇門奇術 (1982)    
    上海大亨 (1982)    
    鬼馬神偷 (1984)    
    三十處男 (1984)    
    舞女 (1985)    
    日內瓦的黃昏 (1986)    
    唐山過台灣 (1986)    
    神探父子兵 (1988)    
    月亮 星星 太陽 (1988) ... Margarita/佩文
    半妖乳娘 (1992)    
    在那遙遠的地方 (1993)    
  策劃 (1 film)
    竹夫人 (1991)    
  執行監製 (1 film)
    金瓶風月 (1991)    
  出品人 (1 film)
    老鼠拉龜 (1979)