Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
翁清溪
Yung Ching-Kai

 
Filmography (1970-2000)
 
  配樂 (35 films)
    喜怒哀樂 (1970)    
    母與女 (1971)    
    燕飛翔 (1974)    
    女記者 (1974)    
    婚姻大事 (1974)    
    我在戀愛 (1975)    
    牡丹淚 (1975)    
    門裡門外 (1975)    
    浪花 (1976)    
    碧雲天 (1976)    
    情深愛更深 (1977)    
    噴射式的愛情 (1977)    
    強渡關山 (1977)    
    細雨敲我當 (1977)    
    跳躍的愛情 (1977)    
    十三女尼 (1977)    
    蒂蒂日記 (1977)    
    溫馨在我心 (1977)    
    白花飄雪花飄 (1977)    
    嗨親愛的 (1977)    
    風鈴,風鈴 (1977)    
    願者上釣 (1978)    
    爆炸的愛情 (1978)    
    早安台北 (1979)    
    汪洋中的一條船 (1979)    
    焦情莣地有情天 (1979)    
    源 (1980)    
    美麗與哀愁 (1980)    
    大地勇士 (1980)    
    原鄉人 (1980)    
    一溪流水 (1980)    
    小城故事 (1980)    
    愛的小草 (1980)    
    無情荒地有情天 (1981)    
    沙河悲歌 (2000)